2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
سلام
من هم یه نی نی آبان هشتاد و هشتی دارم.
محمدمهدی من 14 آبان 88 به دنیا اومده.
فردا ان شاالله 14 ماهش کامل میشه.
راستی بچه های شما هم این ماه 14 ماهه میشن پس:
14 ماهگی دسته گلهای خوشبوی بهشتیتون مبارک باشه،خدا براتون حفظشون کنه.
محمد مهدی خیلی آتیشپاره ست و 10 ثانیه(باور کنید تایم گرفتم و حتی به 5 ثانیه هم گاهی نرسیده)هم تو یک وضعیت نمیمونه حتی تو خواب
هفتمین دندونش دیروز در اومده،و یک هفته ای میشه که یاد گرفته بپره،مدام میره روی هر چیزی که نسبت به زمین بلندتر باشه و میپره،خیلی نگرانشم
من خیلی برام مهمه که دندونای آوینم سیاه نشه واسه همینم با چند تا دکتر دندون پزشک مشورت کردم اونام این جواب رو دادن که شب تا صبح نی نی ها شیر نخورن و قطره اهن هم ندیم که دختر من تا صبح شیر نمیخوره وچون کمبود اهن نداره به جاش شربت سان استول میخوره که اشتها آوره و اهن هم داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساینا یه خورده جمع می کنه دوباره درشون می یاره و دوباره از نو. پشتکار عجیبی توی این کار داره. مث نیما ساینا هم کارای ظریفش خوبه و خیلی به جزئیات دقت داره. پیچ صندلیشو تقریبا از 7-8 ماهگی باز می کرد و به باز کردن در کرمها و شامپوها علاقه وافر داره.
در مورد شیر نخوردن در شب من اصلا موافق نیستم به نظرم شیر دادن تو شب خیلی خیلی مهمه. در هر صورت اینا دندونای شیری هستن اگه سیاه هم بشن بالاخره می افتن.
What is normal? Depends what you want to do

من که قطره اهن رو مرتب میدم و شیر هم هر زمانی بخواد که معمولا شب تا صبح بیشتر از یک بار شیر میخواد
البته مکمل آهن برای بچه هایی که شیر مادر میخورند مهمتره چون به هر حال شیرخشک آهن بیشتری داره.

در مورد روی هم چیدن، چیدن قطعه های بزرگ و قطعه های کوچیک دو نوع مهارت متفاوته. چیدن قطعات کوچیک مثل مکعبها احتیاج به مهارت انگشتها برای گرفتن و نگه داشتن و رها کردن داره. چیدن قطعات بزرگ مثل قوطی سرلاک بیشتر به شناخت شکلها و ایجاد تعادل اونها مربوط میشه چون معمولا با دودست گرفته میشن.
عمر دو بایست در این روزگار
رادین تازگی یک فضاهایی رو مال خودش میدونه. مثلا داخل پارکشو (که البته به عنوان مخزن اسباب بازی استفاده میشه و هیچ وقت داخلش نمیره) یا پشت کاناپه نشیمن رو.... یک چیزهایی که احساس میکنه مال خودشه برمیداره میبره اونجاها قایم میکنه. کلن مالکیت طلبی اش داره زیاد میشه....
چیزهای دیگر رو هم بر حسب علاقه خودش جمع و جور میکنه. مثلا وسایل آشپزخونه که دوست داره رو برمیداره بعد میبره توی کابینت دم دستش که اجازه میدم دست بزنه میذاره یعنی این مال منه! اون کابینت رو هم ظاهرا مال خودش میدونه.
عمر دو بایست در این روزگار
امیررضا گاهی وقتا دوست داره همه چیز رو بپاشه و بعضی وقتا هم جمع کنه بستگی به موقعیتش داره . دوست داره معمولا همش در بطری ها رو ببنده ، یه چیزی بذاره زیر پاش و قدش بلند تربشه تا وسایل رو از رو کابینت ورداره یا دوشاخه شارژر رو بزنه تو پریززززززززززززززز.. خیلی ورزش رو دوست داره عاشق اینه که بهش بگم بپر و اون حالت نیم خیز بگیره و دوباره وایسه و خودش ذوق می کنه از این حرکتش یا از خاله اش یاد گرفته که درجا بدوئه و گیر می ده که من هم همینکار رو بکنم
امیررضا کلا بچه ای نیست که یه جا بشینه تا چیزی یاد بگیره ولی الان به چشم می گه چه و نشون می ده . مو و پا رو هم می دونه و اسمشون رو می گه دستش رو هم می شناسه و می گه دد. براش می خونم بع بعی می گه ؟ می گه بع می گم دمبه داری؟ می گه نه . یه وقتایی هم تو عمو زنجیر باف بله های شعر رو می گه . یک دو هفته است نمی دونم از کجا یاد گرفته دستش رو می گه رو صورتو بینیش ادای گریه کردن رو در میاره البته فقط برای خنددون ما
راستی لیلا جون امیررضا هم همینه عاشق اینه که یه جایی مخصوص به خودش باشه منم تو چادرش اسباب بازی می ذارم اونم میره یه وقتایی میشینه و بازی می کنه . تازه اگه بچه ای دیگه تو خونمون باشه و با هم برن توش خیلی بیشتر خوشحال میشه البته فاصله کم بین دیوار و بوفه هم از جاهایی مورد علاقه اشه کلا هر فضای کوچولو و تنگی که تو خونه باشه بسیار مورد تفقد ایشون قرار می گیره
فضای تنگ و کوچیک رو دختر منم خیلی دوست داره بخصوص در مواقعی که میخواد پی پی کنه میره تو فضاهای کوچیک و خیلی وقتها مدل نشستن رو توالت ایرانی هم میشینه از کجا بلد شده من نمییدونم!!!
امید دارم، پس هستم
از این چادر ها هم داره و قبلا خیلی دوست نداشت اما جدیدا میره توش و با ما دالی بازی می کنه خرسی هاش هم میبره توش . دوست هم داره که کسی باهاش توش بره
امید دارم، پس هستم
به شخصه به عنوان یک معلم با آموزش به بچه مخالفم شاید عقیده شخصی من مخالف با خیلی از روشهای تربیتی کتابها و ....... باشه اما به نظرم با آموزش به بچه از سن پایین شاید باعث بشیم بچمون یک سری کارها رو زودتر انجام بده اما عملا به پرورش خلاقیت بچمون هیچ کمکی نکردیم ( البته هر کس نظر شخصی خودشو داره) . من تو بازیهای دخترم تنها و تنها یک ناظرم که فقط تشویق می کنه چه اون کار رو درست انجام بده و چه غلط فقط شدت تشویقها متفاوته!
امید دارم، پس هستم
مام عزیز منم خیلی با اموزش موافق نیستم ولی دلم می خواد چیزای اولیه مثل اعضا ی بدن رو امیررضا یاد بگیره . منم زمانی اینکار رو می کنم که خودش تمایل نشون بده مثلا یه بار داشتیم با عروسک ش که شکل گوسفنده بازی می کردیم بهش گفتم صداش چیه و براش تکرار کردم اونم خوشش اومد و عروسکش رو سفت فشار داد به خودش و بع بع کرد ههههههههههه.یا مثلا میاد موهای من و باباش رو می کشه و می گه مو.
اوستا یاد گرفته بود بزنه تو صورت مون . شارپ شارپ یعنی صورت!...هیچکدوم به اینکارش نه خندیدم نه تشویق کردیم . یه مدت بعد از سرش افتاد .. حالا ناز میکنه صورت رو بعضی وقتها هم میزنه .. که اصلا واکنشی در مورد زدن نشون نمیدیم . اگه زیاد بزنه سریع دستشو میگیرم و میگم نازی نازی نازی .. و حرکت نازی رو براش انجام میدم. و این حرف رو بدون هیچ ملاطفتی تو ی صدام . (و صد البته نه بصورت عصبانیت). انجام میدم . میتونم بگم روشم موثر واقع شده . حدود 90 درصد موقع نشون دادن صورت یا گومبولی شدن عشقش نسبت به ما فقط به نازی اکتفا میکنه و سریع برمیگرده که عکس العمل مارو ببینه که ما بهش افتخار میکنیم از بابت یاد گرفتن این کار ...