2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من مهم توانایی بچه برای چیدن اشیا روی هم و ساختن ارتفاع و حفظ تعادل و دقت برای انتخاب جای صحیح قرار دادن اوناست. حالا می خواد مکعب باشه یا قوطی. پارسا اوایل بیشتر از خراب کردن برج لذت می برد البته هنوز هم دوست داره ولی مکعب ها رو تا 3 تا روی هم می چینه و بیشتر دوست داره اشیایی که شبیه به هم نیست رو روی هم بچینه مثلا چند تا مکعب میذاره بعد ماشینش رو روی همه اونا میذاره. یا چند تا کاسه و بعد قاشق. از 9 ماهگی هم علاقه وافری به استوانه هوشش داشت و خیلی خوب اونا رو سرجاشون میذاشت جوی که دکترش تعجب می کرد که خیلی زود این کا رو شرع کرده(البته ترتیبش رو بلد نبود و هنوز هم بلد نیست) علت اصلیش هم این بود که من تشویقش می کردم و اونم ذوق می کرد فراوان
یکی دوماه هست که متوجه میشم تا پی پی میکنه سریع میاد پیشم و یه کارهایی مخصوصی رو عمدا تکرار میکنه که بفهمم پی پی کرده و نیاز به تمیز شدن داره . گلاب توروتون :دی ووونیس همیشه توپشوبو میکنم (روم به دیفال)، اینه که میاد توپشو در نزدیک ترین جایی که در دید من باشه قرار میده بچم :)))))))))))))).......یا اینکه حالت کلافه گی میگیره بخودش و نغ نغ میکنه
ممنون نونا جون به نظر خودمم هم ایرادی نداره مکعب یا هر چیز دیگه ای . مهم همون حفظ تعادلشه اما هر جا دیدم نوشته بود مکعب گفتم حالا شاید نکته خاصی باشه
امید دارم، پس هستم
دختر منم الان به شدت افتاده در فاز بهم ریختن ....... نقریبا اکثر کارهایی که قبلا بهشون تمایل نشون میداد رو دیگه تمایلی نشون نمیده حتی اتل متل توتوله و کلاغ پر هم جواب نمیده به شدت متمایل به این شده که به هم بریزه از برج هوش و حلقه هوش گرفته تا کشوهای اتاق و ............ یعنی حتی دقیقه ای هم نمیزاره جمع بمونه احساس می کنم کلافه است
امید دارم، پس هستم
راجع به دندونهایی نی نی چند مطلب رو یادآوری کنم: اول تا دو سالگی بهتره از مسواک انگشتی براشون استفاده کنیم بعد هم خمیر دندون رو تا زمانی که قادر به تف کردن نباشند استفاده نکنیم و من از دندونپزشک راجع به سیاه شدن دندونها به خاطر قطره پرسیدم ( مال دختر من که کمی شده) گفت تقربا اجتناب ناپذیره ولی بعد از اتمام استفاده از قطره اونا می تونن تا حد زیادی سفیدش کنند
امید دارم، پس هستم
اوستا و تارا همسنن ولی کاملا متفاوت . اوستا دوره بهم ریختگی رو زودتر شروع کرد . الان بهش میگم لوگوها جمع کن بریز تو جعبه اول نیکا میکرد بعد من براش جمع میکردم شعر بیایین وسیله هامونو جمع کنیم (متاسفانه به انگلیسی چون همانندش تو فارسی رو بلد نیستم) میخونم براش از مهمد یاد گرفتم . بعد خودش هم شروع میکنه به جمع کردن . البته تازگی شروع کرده . حالا طوری شده که تا اون شعر رو میخونم هر چی دم دستش باشه میبره میندازه تو جعبه کنار اتاق
خیلی جالب بود نگین .تارا یک فاز بهم ریختگی قبلا داشت با شدت کمتر البته .الان به شدت زیاد شده و اصلا به جمع کردن هم واکنش نشون میده یعن اونی که جمع میشه رو حتما با عصبانت بهم میریزه
امید دارم، پس هستم
نیما امروز انگشتشو گذاشته رو علامت مسنجر روی صفحه مانیتور و میگه نی نی! دیروز هم نی نیه کوچولوی روی ماشین لباسشویی که مال قفل کودک هست رو کشف کرده بود و چنان نی نی میگفت که انگار خودش خیلی بزرگه... فوق العاده ریز بین هست و کارهاشم همینطور ظریفه....عاشق اینه که یه خودکار در دار بهش بدم و هی درشو بذاره سرجاش و بعد برداره....یا در بطری رو بذاره سرجاش....و از این قبیل و همه سر و کارش با دکمه های روی وسایلهامونه...
ولی اگر تو کارش موفق نشه حرص میخوره و عصبی میشه و گریه میکنه و گهگاه خودشو میزنه....نمیدونم باید چیکار کنم ...عاشق قربون صدقه هست و اینکه فقط نازشو بکشیم و اگر کمی باهاش جدی حرف بزنیم خیلی با دقت نگاهمون میکنه و با صدای کشیده میگه نهههههههههه......زیادی حساسه.....از صدای جارو برقی و ابمیوه گیری هم به شدت میترسه... نمیدونم چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!! لطفا اگر تجربه ای دارین منو راهنمایی کنید....ممنون میشم