2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
ویانا هر چی کتاب کاغذی گذاشتم جلوش اول یه کم نگاش کرده بعد همه رو پاره پوره کرده ولی با کتابای حمام و کتابای پارچه ایش میونش خیلی خوبه و کلی مفاهیم و اشکال و میوه ها و حیوونا رو از رو اونا یاد گرفته.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ویانا اخیرن دیگه زیاد نمیذاره من بهش غذا بدم و همش میخواد خوش با قاشق خودش غذا بخوره با دست هم زیاد مایل نیست ولی فقط این باعث شده که کمتر غذا بخوره تو هر وعده البته من وسطاش یه قاشق میچپونم تو دهنش ولی در کل غذایی که خودش با قاشق تو دهنش بذاره رو بیشتر میخواد. غذاهای نیمه جامد مثل کته های شل یا سوپ و آش سفت واسه اینکه راحت تر بتونه قاشقش رو پر کنه و ببره دهنش عالیه
من همچنان خودم به اوستا غذا میدم تازه غذا هم باید نیمه سفت باشه والا یذره میخوره و سیر میشه . منم لهش میکنم تا بیشتر بخوره :دی. غذای سفت مث چلو کباب رو راحت میخوره ولی زود خسته میشه ...هر وقت تو غذا خوردن ازش اشتیاقی نمیبینم به قاشقی ملاقه ایی کاسه ایی چیزی دم دستم باشه بهش میدم .. سرش بهش گرم میشه و دهنش بااااااااااااااز :)).دیگه چی ازین بهتر
من از اول هم برای غذا دادن یا باهاش بازی می کردم یا یه چیزی می دادم دستش . الانم سعی می کنم هم من بهش غذا بدم هم خودش بخوره خودش دوست داره با قاشق بخوره ولی خیلی میریزه پایین که فعلا بهش کمک می کنم که خودش با قاشق بخوره که تو ذوقش نخوره . بعضی وقتا وسط غذا خوردن در میره که نمی دونم کار درسته یا نه ؟ میرم کنارش می شینم و با بازی بهش غذا می دم . میونش با کتاب بد نیست اولش مثلا می خونه ولی بعد چند دقیقه پاره می کنه ولی خوب منم اصراری به کتاب ندارم می گم بذار بچگی کنه
امیررضا بر عکس اوستا از غذاهای کبابی خیلی خوشش نمیاد . با سوپ هم خیلی خوب نیست مگر سوپ جو . من یه پیشنهاد دارم می گم بیاین نوشیدنی ها و غذاهایی که براشون درست می کنیم رو بذاریم تو تایپیک غذا تا پیدا کردنش راحت تر باشه . راستی من دیروز یه نون درست کردم براش با شیر و عسل و خرما و تخم مرغ و گردو بادوم و ارد . زیاد بدش نیومد کم کمک برا صبحانه و عصرونه می خوره
ببخشید زیاد حرف می زنم امیررضا هر وقت با هم غذا بخوریم بهتر می خوره . توصیه می کنم برا بچه هایی که تو صندلی نمی مونند مثل امیررضا یه پارچه بزرگ پهن کنین رو زمین و خودتون و نی نی بشینین روش و غذاتون رو نوش جان کنین . واسه من که خیلی نتیجه بهتری می ده
دقیقا در مورد پارسا هم همینطور وقتی با ما سر میز یا سفره میشینه خیلی بهتر و بدون مقاومت غذا می خوره. البته به شرط اینکه یه بشقاب از غذای خودمون براش بذارم. (دقیقا از بشقابها و قاشق چنگال خودمون و نه پلاستیکی)
در مورد کتاب: پارسا الان به راحتی و بدون آسیب رسوندن به کتاب می تونه اونو ورق بزنه. من پیشنهاد می کنم اول از کتابهای کلفت مقوایی شروع کنید. اینجوری هم بچه راحت تر می تونه ورق بزنه و هم زورش به پاره کردن نمی رسه. بعد از اینکه به اندازه کافی تو ورق زدن مهارت پیدا کرد بهشون کتاب کاغذی بدید.
نونا جان در مورد غذا خوردن با قاشق فکر کنم خود بچه ها تصمیم گیرنده باشند امیررضا هم هنوز درست نمی تونه با قاشق بخوره و مشترکا دست و قاشق و کثیف کاریه . منم منتظرم تا زمان بگذره و خودش یاد بگیره هر چند سعی می کنم زیر قاشق رو بگیرم که چپه نشه یا اون یکی دستش رو بذارم زیر قاشق تا خودش یاد بگیره چطور مواظب غذا خوردنش باشه ولی در کل بیشتر به گذر زمان معتقدم
با فاطمه جون موافقم .دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره تا آخر عمر که با دست نمیخورن .بالاخره راه می افتن .با قاشق غذا میخورن ...........آخرش هم شوهر میکنن زن می گیرن:))))))))))
امید دارم، پس هستم