2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
یک تجربه هم دارم برا اونایی که سینه شون خیلی زخم میشه(علت عمده اش مک زدن بیش از حد نی نی)

نعنای خشک رو مثل چایی دم میکنم بعد از سرد شدن نوک سینه رو با اون میشورم.همین جوری چند بار تکرار میکنم.نیازبه اب کشی هم نداره.ضمنا هیچ ضرری برا خومون یا نی نی نداره
فَإنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا، إنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا
به یقین با هر سختی، آسانی هست. آری مسلّماً با هر سختی، آسانی هست.سوره‌ی شرح، آیه‌ی 5 و 6
ممنون از این تایپیک قشنگی‌ که ساختیه‌ای مام جان...زری جون واقعا اثر داره با نعناع تازه هم می‌شه این دم کردرو درست کرد..من یه سینه‌ام از بسکه دریا مک زده زخم شده و اصلا نمیتونم بش شیر بدم اگه بازم شما مامان‌ها تجربه‌ای دارید در این مورد بذرید لطفا.من از کرم‌های مخصوص سینه هم استفاده کردم ولی‌ تا?ثیری نداشت
آن کس که مرا روح و روان بود، پدر بود
آن کس که مرا راحت جان بود، پدر بود

افسوس که رفت از سرم، آن سایه رحمت
آن کس که برایم نگران بود، پدر بود
.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سو?ال دیگه هم داشتم و اون اینه که چه طوری می‌شه به بچه‌ها شیشه پستونک داد من بعضی‌ مواقع دوست دارم که به دریا آب بدم ولی‌ همیشه با قاشق بش میدم چون شیشه پستونک نمی‌گیره یا آبمیوه بدم ولی‌ همیشه با قاشق این کارو می‌‌کنم اصلا شیشه دوست نداره ولی‌ بعضی‌ مواقع احتیاج می‌شه به شیشه پستونک در صورتیکه تجربه‌ای دارید به ما هم بگید ممنون میشم
آن کس که مرا روح و روان بود، پدر بود
آن کس که مرا راحت جان بود، پدر بود

افسوس که رفت از سرم، آن سایه رحمت
آن کس که برایم نگران بود، پدر بود
.
لیلا جون من خودم از نعنا خشک نتیجه گرفتم.میتونی راحت نعنای تازه رو خشک کنی.این روش سنتیه از مادر شوهرم یاد گرفتم.

من با استکان یا فنجون به دخترم آب میدم.قبلا که کوچکتر بود باقطره چکان میدادم
فَإنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا، إنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا
به یقین با هر سختی، آسانی هست. آری مسلّماً با هر سختی، آسانی هست.سوره‌ی شرح، آیه‌ی 5 و 6
مام جون ممنون از این تاپیک خیلی خوبت
من اوایل زایمان این مشکل برام پیش اومده بود و نوک سینم زخم شده بود طوری که اصلا به ویانا از اونیکه زخم شده بود نمیتونستم شیر بدم و به توصیه پرستار بیمارستان از شیر خودم مالیدم نوک سینم و بعد با باد گرم سشوار خشک میکردم و خیلی زود خوب شد و مجددا این اتفاق افتاد و اون اوایل بعد از هر بار شیر دادن با باد گرم سشوار خشک میکردم که دیگه کاملا خوب شد .
یه تجربه که تازه من فهمیدم اینه که اگه ماشین ظرفشوئی دارین همون بهترین وسیله شستشو و استریل کردن ظرفها و شیشه های بچه و شیر دوش است چون با بخار آب هم خشک می شن و میکروبها هم کشته می شن.
What is normal? Depends what you want to do

من فکر کنم اگه یک بار دیگه حرف از ماستلا بزنم فکر کنید مبلغ شرکتشم اما منم زخم سینه ام با اون خوب شد . چند روز پیش هم یک اتفاقی برای همسرم افتاد و لبهاش شدید ترک خورد که فکر می کردیم طول می کشه تا خوب بشه بعد من پماد استلاتوپیا ماستلا رو براش زدم با دو بار استفاده خوب خوب شد!!!!!!!!!!
امید دارم، پس هستم
سانا جون و زری جون ممنون از جوابتون
من خیلی نگران سرماخوردگی نیستم بیشتر منظورم اینه که آیا این عدم تحمل گرما براشون ماندگار نمیشه . برای ما که تو یک کشور گرمسیر زندگی می کنیم این که نتونی گرما رو تحمل کنی خیلی سخته
امید دارم، پس هستم
درسا هم خیلی گرمایی علتش اینه که بچه هامون فصل سرد دنیا اومدن ------- ماهم شبها لحاف میکشیم رومون درسا ملحفه هم روش نگه نمیداره و روشو بکشم بیدار میشه و گریه میکنه ههههههههههههههه خدا حفظشون کنه سرمانخورن
2810