2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
دختر من که به دنیا اومد پوستش هم قرمزی زیاد داشت هم خشکه می زد و هم پوسته زیاد داشت من از روغن و لوسیون مادر کر استفاده کردم که خوب نبود و لوسیون که حتی بد هم بود به تجویز دکتر از کرم استلاتوپیا ماستلا استفاده کردم و هنوز هم می کنم که عالی بود از ویتامین بریرش هم برای وقتهایی که کمی قرمزی رو ناحیه پوشک ببینم استفاده می کنم و از صابون و شامپوش هم خیلی راضیم .

البته اگر بهتون ثابت شده که نی نی شما پوست حساسی داره سراغ محصولات ماستلا برید چون عموما بچه هایی که از این محصول استفده می کنن بعدا با محصولات دیگر خوب سازگار نمی شوند
امید دارم، پس هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برای رفع خشکی شدید ساق پا و بازوهای درسا از لوسیون بدن ایروکس استفاده کردم خیلی راضی بودم یعنی با یکی دو بار استفاده رفع شد الان بعد از حمام بعضی وقتها استفاده میکنم چون دیگه نیازی نداره
وقتی میخوام قطره بریزم تو بینی اوستا میدونم که نمیذاره و گریه میکنه واسه همین با یه اسباب بازی سرشو گرم میکنم و اسباب بازیه رو میگیرم بالای سرش تا بالا رو نگاه کردو سر گرم شدقطره رو میرزیم تو بینی اش. میذارم یه 15 تا 20 ثانیه بازم به اون اسباب بازیه نگاه کنه همون طور سر بالا . بعدش برش میدارم . منتظر ان عطسه دل انگییییییییز می مونم :)
مامان تیدای عزیز شیر گاور چه پاستوریزهو چه غیر پاستوریزه قبل از یه سالگی ممنوعه . اونم که توفرنی می ریزند مقدارش کمه و تازه کلی باید بجشونیش. ضمنا لبنیات هر چقدر پرچربتر باشه میزان جذب کلسیم توسط بدن کمتر می شه . نتیجه اینکه همون شیر خشک رو ادامه بده
مامان تیدا جون

مصرف شیر پاستوریزه تا اونجا که من می دانم و دکتر هم بهم تاکید کرد برای کودک زیر یک سال ممنوعه فقط در مقادیر کم در فرنی و حریره مجازه که من حتی اونم نمی ریزم
امید دارم، پس هستم
شیر گاو:

از نظر عنصر آهن منبع بسیار ضعیفی است. کودکانی که در روز بیش از 500 میلی لیتر شیر گاو مصرف می‌کنند دچار کمبود آهن می‌شوند. مصرف زیاد شیر گاو نه تنها اشتهای کودک را برای خوردن سایر غذاها کمتر می‌کند بلکه موجب دفع خون غیرمحسوس از مدفوع هم می‌شود.

نقل از:سایت پروفسور سلطانزاده
خیلی ممنون ---------- شیرپاستوریزه رو قطع کردم دوباره همون شیرخشک به همراه پوره ها و سوپها رو بهش میدم یک قطره مولتی ویتامین خارجی به نام MIM گرفتم که شامل ویتامین های A+D3+B1...12 + Zinc+ Soulfat هستش با طعم پرتقال
تجربه من در زمینه خارش دندون نی نی:
یک عدد بادمجان قلمی رو خوب میشورم.بعد میدم دستش.نمیدونید با چه حرصی گازش میگیره.
هویج یا خیار چون سفت وسختن لثه ها رو درد میارن.ولی بادمجون چون پوست نرمی داره و حالت لاستیکی داره بهتر عمل میکنه.توجه کنید که پوست بادمجون رو نگیرید .اگه دیدین که نی نی پوستش رو کنده دیگه ازش بگیرید .چون ممکنه دلش درد بگیره.
فَإنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا، إنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا
به یقین با هر سختی، آسانی هست. آری مسلّماً با هر سختی، آسانی هست.سوره‌ی شرح، آیه‌ی 5 و 6
بچه ها لطف می کنید بگید من با دخترم چه کنم خیلی شدید گرمائیه. یعنی اگر شب کولر را خاموش کنیم نیم ساعت بعد بیدار میشه ما از سرما مچاله میشیم اون همون ملافه روش هم کنار میزنه .به نظرم اینجوری بعدها اذیت بشه
امید دارم، پس هستم
مام جونی من هم این مشکل رو دارم.بجای شیربهش اب میدم.ولی بازم هی بیدارمیشه وگریه میکنه.
فَإنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا، إنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا
به یقین با هر سختی، آسانی هست. آری مسلّماً با هر سختی، آسانی هست.سوره‌ی شرح، آیه‌ی 5 و 6
2810