2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
من بلافاصله بعد شیر غذا نمیدم یه نیم ساعتی میذارم بگذره.
در مورد ضد افتاب هم دکی ویانا گفت از شش ماهگی حتمن استفاده کنم نوع مخصوص نوزاد رو. دکی ویانا sun sence مال شرکت ego رو پیشنهارد کرد که مدل رولی هست و نیازی به مالیدن زیاد نداره به صورت نینی. کلن بهتره نی نی ها رو بین 10 تا 4 زیر نور مستقیم به مدت طولانی قرار ندین.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مام جون ظاهرن سر شیشه هایی که واسه بچه ها استفاده میشن هم مثل پستونک طولانی نباید مصرف بشن. پستونک که بیشتر از یکماه مداوم نباید استفاده بشه ولی سر شیشه چون کمتر مصرف میشه فکر کنم بشه طولانی تر استفاده کرد.
یک روش پخت ماهیچه برای سوپ نی نی: ماهیچه رو داخل یک شیشه در دارفلزی قرار بدین و دیگه چیزی داخل شیشه نریزین.درب شیشه رو بسته و داخل یک قابلمه اب قرار بدین و بذارین رو شعله که با بخار اب بپزه و داخل شیشه اب بیندازه و پس از پخت کامل ابشو داخل سوپ نی نی بریزین و گوشتشم میکس کرده و به سوپ اضافه کنین
در مورد آب خوردن بچه ها:

به نظرم در این مورد نباید خیلی اصرار یا حساسیت به خرج داد و بچه ها خودشون تشنگی رو درک می کنند . به تجربه می بینم دخترم را روزهایی که از خانه بیرون می برم یا هوا گرمتره به راحتی آب می خورد در حالیکه بعضی روزها اصلا نمی خورد
امید دارم، پس هستم
2810