2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

57422 بازدید | 687 پست
با نام خدا و سلام به همگی دوستان
نی نی های ناز ابان 88 شش ماهه شدند و مامانهایشان کلی تجربه کسب کردند و مطمئناً تجارب بیشتری را هم پیدا خواهند کرد.
این تاپیک به پیشنهاد مامانهای دوست داشتنی آبان 88 ایجاد می شود با دو هدف کلی :
اول اینکه بیتوانیم راحتتر تجارب خودمان را به همدیگر انتقال دهیم و لازم نباشد تا آنها را حتما در گفتگوهای کلوپ جستجو کنیم
دوم اگر کسی از دوستان در موردی سوالی داشت براحتی اینجا مطرح کند تا همه به آن جواب دهیم .

امید دارم، پس هستم
با اجازه دوستان برای اینکه این تاپیک اهداف اولیه خود را از دست ندهد چند قانون را برای آن قرار می دهیم:

1. مطالب تاپیک در مورد کودک باشد .
2. خواهشا از ارائه هر گونه سوال یا مطلبی که به نوعی حالت مقایسه بین نی نی های نازمون بوجود بیاورد خودداری کنید: مثلاً سوالاتی از قبیل وزن و قد نی نی هاتون چقدره؟ وای چرا نی نی شما میاسته نی نی من نمیایسته و از این قبیل ...... فکر می کنیم همه ما در این مدت فهمیده ایم که هر بچه ویزگیهای شخصی خودش را دارد و هیچ مادری نباید بچه خودش را با بچه دیگران مقایسه کند!!!
3. از گفتگوهای روزمره در این تاپیک جداً خودداری کنید.
4. سعی کنیم به سوالات دوستانمون تا جای ممکن با دید مثبت و بدون تولید استرس جواب دهیم.
5. سعی کنیم سوالاتمونو کوتاه و مو جز بیان کنیم.
6. اگر در کلوپ به بحث در مورد موضوعی پرداختیم و به نتیجه مشخصی رسیدیم نتیجه را اینجا منتقل کنیم به طور مثال دیشب در کلوپ راجع به مشاهده کریستاله در ادار نی نی بحث شد و دو شخص وارد در این زمینه نظر دادند می شود نتیجه را در اینجا هم نوشت
7. در این تاپیک ما پیش از هر چیز نیازمند تجارب مادرانه و مستند هستیم نه تفاسیر امتحان پس نداده از روی کتابهای مختلف

اگر قانون دیگری به نظر شما میرسد اعلام کنید تا من اینجا اضافه کنم
امید دارم، پس هستم
اعضای کلوپ مقدم همه مادرانی که نی نیهای بزرگتری نسبت به نی نی های آبان 88 دارند و در چارچوب قوانین فوق تجارب ارزشمندشان را در اختار ما قرار می دهند گرامی می دارد
امید دارم، پس هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اعضای کلوپ خوشحال می شوند که به سوالات مامانهایی که نی نی های کوچکتری از نی نی های آبان 88 دارند و سوالاتشان در چارچوب قوانین فوق باشند در حد بضاعت و تجربه خودشان پاسخگو باشند
امید دارم، پس هستم
بچه خواهر من الان 2 ساله هست و من 7 ماهه باردارم
می خواستم بگم که من یه تجربه رو دیدم در مورد از شیر گرفتن نی نی

از روز اول نی نی عادت کرد زیر می می بخوابه و اولاش این موضوع خیلی خوب بود تا یک سالگی خواهرم هر وقت می خواست نی نی رو بخوابونه می ذاشتش زییر می می

ولی بعد که بچه بزرگتر می شه خیلی کارا سخت تر می شه دیگه بدون می می نمی خوابید
تا اینکه شد 2 سالش و خواهرم خیلی به خاطر شیر دادن زیاد ضعیف و نابود شده بود

همه بهش گفتن از شیر بگیرش یک ماه بیچارگی کشید اول شیر روزشو گرفت اونم کم کم
بعد وعده ظهر و کم کم کل روز

اما چشمتون روز بد نبینه از شب
وقتی که تصمیم گرفت شیر شب رو بگیره نمی دونین چه بلایی سر خودش و بچه بیچاره اومد اصلا اون بچه آروم تبدیل شده به یه مریض عصبی

دستاشو می ذاره روی گوشش و با آخرین صدا جیغ می کشه اونم نصف شبا
روزا هم بد اخلاق و بهانه گیر و ترسو و وحشی شده

100 بار بردتش دکتر و هیچ فایده ای نداشته

خواستم بهتون بگم من تو کتابای معتبر هم خوندم که شیر مادر تا یک سالگی خوب خاصیت داره
به نظر من نیازی نیست آدم بچه رو تا 2 سال شیر بده که هم خودش نابود بشه هم نی نی

و البته لطفا بچه ها رو عادت ندید به خوابیدن زیر می می

من تو کتاب خوندم که باید وقتی می بینید که بچه چشماش داره میافته روی هم بذاریتش توی تختش که عادت کنه به تنهایی بتونه بخوابه نه فقط با شیشه یا پسونک یا می می

من چون هنوز نی نی نیومده نمی دونم این کار عملی باشه یا نه ولی خواستم بگم فکر نکنم ارزش شیر مادر بیشتر از خراب شدن اعصاب بچه باشه

اگر تجربه ای دارید در مورد خواب کردن نی نی ها یا شیر دادن درست بگین که منم یاد بگیرم بچه ها
من دخترم رو از ابتدا توی تخت و پارکش خوابوندم، اونم توی اتاق خودمون و هیچ وقت وسط خودمون نخوابوندم، اما از 10 ماهگی توی اتاق خودش خوابید، اصلا هم اذیت نکرد، نذارید به بالای یک سال برسه که واقعا کلافه میشید.
اما همچنان زیر میمی به خواب میره...
دخترم وقتی خوابش میبره میذارم تو تختش بخوابه اما نیم ساعت بعد بیدار میشه و جیغ میکشه و گریه میکنه تا برندارمش گریه میکنه وقتی بهش شیر میدم و تو بغلم میگیرم ساکت میشه و بازم میخوابه و این کار تا 3 بار ادامه داره کلا در طول شب که میخوابم حدود 7 یا 8 ساعت حدود 4-5 بیدار میشه برای شیر خوردن واقعا خسته میشم
خیلی ناراحتم و خسته چون اصلا شبها خواب راحت و کاملی ندارم تازه درسا شبها زودتر از 12 یا 1 نمیخوابه اونم به زور با اینکه خسته است نمیخواد بخوابه نمیدونم چرا از اول همین طور بوده دکترش بهش دارو داده بود که بخوره و بخوابه ( شربت دیفن هیدرامین) بعد از یک مدت قطع کردم بعدش هم به خاطر خوابش هم بخاطر اشتهاش قرص سیپروهپتادین داد الان چند روزه اونم قطع کردم دلم نمیخواد زیاد دارو بخوره
بچه ها وقتی نصف شب بیدار می شن همیشه شیر نیم خوان مخصوصا بعد شش ماه که می تونن اب بخورن بهشون اب بدین . خیلی وقتتا از چیزی تو خواب می ترسن و نیاز به نوازش دارن امیرریضا خیلی وقتا کافیه من باهاش حرف بزنم اونم بدون اینکه چشماش رو باز کنه می خوابه . عادتشون ندید که تند تند شیر بدین . ضمنا بازم بعد ششماهگی قبل خواب بشون شامشون رو بدید بعدشم اب . شب رو خیلی بهتر می خوابن
مامان امیررضا میفهمم اما چون روز نیستم که بهش شیر بدم ترجیح میدم شبها که خوابه حتی اگه تشنه اش باشه شیر خودم رو بدم تا تامین بشه -------- سامی جون قربونت منم دلم نمیخواد تنهاش بذارم منم زجر میکشم و ناراحتم اما چاره ای ندارم به این کار نیاز دارم تا میتونم از سر و ته ساعت کاریم زدم که بیشتر کنارش باشم
بچه ها سوال اول شد در مورد نحوه خوابوندن بچه ها لطفا به بندهای 3 و 4 و 5 توجه کنید و جوابهاتونو اصلاح کنید و برحسب اون حواب بدهید . ببخشید که من دخالت می کنم . ما مامانهای آبانی می خواهیم این تاپیک خط خودش را بخوبی مشخص کند
امید دارم، پس هستم
با عرض معذرت از مام و بقیه دوستان
نمیخوام مسیر تاپیک رو منحرف کنم اما اگر نگم هم نمیشه
sami عزیز
این چه لحنیه
این همه بچه با مادرهای شاغل عقده ای شدند؟ این همه آدم عقده ای که توی جامعه هستن همه مادر شاغل داشتند؟ به نظرم لحن نوشته شما خیلی زننده است
به کمک خدا این مامانهای شاغل بچه هایی بزرگ میکنند یکی از یکی بهتر ...
در هر سنی با بچه درست رفتار کنیم درست بار میاد.
عمر دو بایست در این روزگار
2810