هر چی میدونم دربارهی پرایمر و... میگم ایشالا که پولتون حروم نشه
خیلیا گفتن پرایمر چیه . پرایمر یک محصول مراقبتی آرایشیه که بعد از روتین پوستی استفاده میشه و قبل از کرم پودر و کانسیلر . (حتما مرطوب کننده بزنید اگر پوستتون خشکه ، چرب بود هم بزنید ولی خشک حتما)
کارش اینه که منافد و خطوط ریز پوست و کاور میکنه و رطوبت و... پوست و تنظیم میکنه که میکاپ شما به بهترین شکل ممکن انجام بشه ،
کرم پودر و... خوب روی صورت بشینه و بعد از مدت زمان کم ماسیده و چروک نشه .
اگر از پرایمر استفاده کنید میکاپ خیلی خیلی بهتر میشه و ماندگاریش هم بیشتر خیلی مزیت ها داره واقعا نمیشه همه رو اینجا گفت اگر نخواید کرم پودر بزنید هم میتونید پرایمر و به تنهایی استفاده کنید یه نکته ی مهم هم اینه که پرایمر و که زدید حداقل 3 دقیقه صبر کنید پرایمر جذب بشه بعد کرم پودر یا چیز دیگه بزنید
وقتی از پرایمر استفاده میکنید سطح پوست یکسان میشه و خیلی حالت خوبی میگیره به خودش واقعا. خلاصه صاف و یکدست و بالابردن عمر آرایش روزانه و رفع قرمزی و التهاب پوست
برند های مختلفی پرایمر داره ولی به جرات میگم بهترین مارکی که دیدم که حتی تا به حال یک نظر منفی ازش ندیدم پرایمر بنفیت بوده که برای پوست چربه باعث جوش نمیشه منافد خیلی خیلی عالی کاور میکنه فقط یکم گرونه اگر توان خریدشو دارید حتما همینو بگیرید مارک بعدی قیمت مناسب تر بی بی اسکین میبلین هست فقط یه چیز بگم اینا برای پوست نرمال به سمت چرب هست پوست خشک هم میتونید از اینا استفاده کنید فقط حتما آبرسان و مرطوب کننده یعنی روتین پوستی داشته باشید .
پرایمر های خوب پوست و تا حدی لیفت هم میکنن
استفاده از پرایمر اجباری نیست ولی اگه استفاده نکنید احتمال کیکی و خراب شدن ارایش زیاده
خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن
به هیچ وجه از فروشگاه هایی که تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن اما اینا بهترین بودن
اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره
دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن
سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود .
سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم