2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زیر ساز آرایشی

یه کرم بی‌رنگ که قبل آرایش میزنی 

منافذ رو کوچیک میکنه

چربی پوست رو کنترل میکنه

باعث میشه کرم پودر بهتر بخوابه روی پوست و دوام آرایشم بیشتر میشه

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

یچیزیه ک زیر ارایش میزنن و برا ک ارایش دوام بیشتری داشته باشه و همینطور باعث میشه چروک ها صورت بازتر بشه و کلا باعث تداوم بیشتر و بهتر شدم ارایش میشه مایه و کرمیشیو هست

حالا خاومایی که استفاده کردین خوب بو؟. من یه جا رفتم بخرم خانوم فروشنده انقد گفت تو لازم نداری چون منافذ نداری پشیمونم کرد

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!

پرایمر چیست؟

فرقی ندارد که معمولا آرایش سنگین و غلیظ می‌کنید یا سبک و معمولی. در هر صورت برای داشتن یک پوست خوب، صاف و  یکدست بهتر است از پرایمر استفاده کنید. اما پرایمر چیست ؟ در ادامه این مقاله از دنیای مد به طور کامل با Primer آشنا خواهید شد.

پرایمر در فرمول های مختلفی مثل کرمی، پودری و ژلی موجود می‌باشد. این محصول در عین حال که موجب نرمی و لطافت پوست می‌گردد، یک زیرسازی مناسب برای آرایش به حساب می‌آید. همچنین باعث می‌شود آرایش تان ماندگاری بیشتری داشته باشد.

طریقه استفاده از پرایمر

برای زدن پرایمر به صورت تان، می‌توانید از انگشتان تان استفاده کنید. استفاده از انگشت باعث می‌شود محصول به طور کامل جذب صورت تان گردد. همچنین می‌توانید از براش‌های آرایشی، براش مخصوص کانسیلر و یا رژلب، کمک بگیرید.

پرایمر برای پوست های مختلف

اگر پوست تان پس از هر بار استحمام نیاز شدیدی به کرم مرطوب کننده دارد، مطمئنا باید یک پرایمر مخصوص پوست های خشک انتخاب کنید.

اگر پوست چرب و درخشانی دارید، باید با استفاده از Primer این مسئله را  حل کنید. برای این کار، باید از یک محصول مات و سبک که مخصوص بستن منافذ پوست است استفاده کنید تا چربی پوست را نمایان نکند.

گر متوجه شدید که پوست تان به لوازم آرایشی که استفاده می‌کنید حساس است، بهتر است از پرایمرهایی استفاده کنید که برای تهیه آن از مواد کمی استفاده شده باشد.

با افزایش سن، خطوط و چین و چروک هایی روی پوست نمایان می‌شوند. برای این نوع پوست ها بهتر است از پرایمرهایی استفاده کنید که خاصیت آنتی اکسیدانی داشته باشد.

🔴 متن کامل در مجله دنیای مد

هر چی میدونم دربارهی پرایمر و... میگم ایشالا که پولتون حروم نشه 

خیلیا گفتن پرایمر چیه . پرایمر یک محصول مراقبتی آرایشیه که بعد از روتین پوستی  استفاده میشه  و قبل از کرم پودر و کانسیلر . (حتما مرطوب کننده بزنید اگر پوستتون خشکه ، چرب بود هم بزنید ولی خشک حتما)

کارش اینه که منافد و خطوط ریز پوست و کاور میکنه و رطوبت و... پوست و تنظیم میکنه که میکاپ شما به بهترین شکل ممکن انجام بشه ،

کرم پودر و... خوب روی صورت بشینه و بعد از مدت زمان کم ماسیده و چروک نشه . 

اگر از پرایمر استفاده کنید میکاپ خیلی خیلی بهتر میشه و ماندگاریش هم بیشتر خیلی مزیت ها داره واقعا نمیشه همه رو اینجا گفت اگر نخواید کرم پودر بزنید هم میتونید پرایمر و به تنهایی استفاده کنید یه نکته ی مهم هم اینه که پرایمر و که زدید حداقل 3 دقیقه صبر کنید پرایمر جذب بشه بعد کرم پودر یا چیز دیگه بزنید 

وقتی از پرایمر استفاده میکنید سطح پوست یکسان میشه و خیلی حالت خوبی میگیره به خودش واقعا.  خلاصه صاف و یکدست و بالابردن عمر آرایش روزانه و رفع قرمزی و التهاب پوست 

برند های مختلفی پرایمر داره ولی به جرات میگم بهترین مارکی که دیدم که حتی تا به حال یک نظر منفی ازش ندیدم پرایمر بنفیت بوده که برای پوست چربه باعث جوش نمیشه منافد خیلی خیلی عالی کاور میکنه فقط یکم گرونه اگر توان خریدشو دارید حتما همینو بگیرید مارک بعدی قیمت مناسب تر بی بی اسکین میبلین هست فقط یه چیز بگم اینا برای پوست نرمال به سمت چرب هست پوست خشک هم میتونید از اینا استفاده کنید فقط حتما آبرسان و مرطوب کننده یعنی روتین پوستی داشته باشید .

پرایمر های خوب پوست و تا حدی لیفت هم میکنن

استفاده از پرایمر اجباری نیست ولی اگه استفاده نکنید احتمال کیکی و خراب شدن ارایش زیاده

خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن

به هیچ وجه از فروشگاه هایی که  تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن اما اینا بهترین بودن 

اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره 

دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن 

سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود . 

سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم