وقتی تو این سایت هستید چه جورید احساس خوبی دارید اینجا رو دوست دارید این زنا که هی میگن شوهر نکنید خوب نیست بدبخت میشید همه بدبختیا و دعواهاشون میارن اینجا یه بار ندیدم یه خاطره خوشی برا ما تعریف کنن به نظرم مجردا زیاد نیان بهتره چون فکرمونو داغون میکنن.اینجا میشه چیزی یاد گرفت .
خداییش ما اطرافمون تو عمرم ندیده و نشنیده بودم کسی زنش رو کتک بزنه.همیشه فکر میکردم این حرکات مال خیلی قدیم بوده..از وقتی اومدم اینجا فهمیدم و کلی ام تعجب کردم...
اره دقیقا ماهم اطرافمون مردا اینجوری نیستن بضی از شوهرای اینجا از مریخ اومدن😒😒
دقيقاااا
بعضياشون جدي بيمار روانين
البته كم نديدم اينجا زنايي ك بيمارن و روانين😂
ريپلاي افراد مذهبي تندرو اكيدا ممنوع نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم)
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بخدا ادمتا میاد از خوشبختیش میگه یه عده میگن دروغ میگی و ...پز میدی و فلانو فلان
درمهربانی همچون باران باش که در ترحمش علف هرز و گل سرخ یکی است ...اینجا همه مجازین چه خوب باشن چه بد تا یک ساعت دیگه که تو به روزمرگی هات برسی اونا از یادت میرن ...ادب نشانه شخصیت انسانه پس با انسانی که ادب نداره بحث نکن ...اینجا عده ی زیادی هستن که میگن ما انسان دوستیم ولی به هرچیزی که مطابق میلشون نباشه توهین میکنن...به کسی که تو ۱۷ سالگی ازدواج کرده میگن بدبخت و بیچاره و چون مجبوره داره تظاهر به خوشبختی میکنه ...اینجا آدمها با حرفای قلمبه سلمبه هرچی دلشون میخواد بهم میگن ولی در نهایت مجازین و حقیقی نیستن ...
من اصلا فکرمو درگیر حرفاشون نمیکنم چون فعلا دلم نمیخاد ازدواج کنم زن ...
الان یکیشون سر نون دعوا کرده
درمهربانی همچون باران باش که در ترحمش علف هرز و گل سرخ یکی است ...اینجا همه مجازین چه خوب باشن چه بد تا یک ساعت دیگه که تو به روزمرگی هات برسی اونا از یادت میرن ...ادب نشانه شخصیت انسانه پس با انسانی که ادب نداره بحث نکن ...اینجا عده ی زیادی هستن که میگن ما انسان دوستیم ولی به هرچیزی که مطابق میلشون نباشه توهین میکنن...به کسی که تو ۱۷ سالگی ازدواج کرده میگن بدبخت و بیچاره و چون مجبوره داره تظاهر به خوشبختی میکنه ...اینجا آدمها با حرفای قلمبه سلمبه هرچی دلشون میخواد بهم میگن ولی در نهایت مجازین و حقیقی نیستن ...
منم مجرد این سایت بودم... الان دو هفتست نامزدم. اون خانوما انتخابای اشتباه داشتن. اتفاقا باید ازشون درس گرفت و اون اشتباهات و تکرار نکرد. از جنبه دیگه بهش نگاه کن. همه آدما مثل هم نیستن بعضایا پیاز داغشو زیاد میکنن یا الکی میگن