2777
2789
عنوان

خدایا شکرت ازین معجزت

252 بازدید | 23 پست

خانما بعد سی وهشت هفته وسه روز خدا لطفش رو در حق ما تموم کرد پسرم 12مرداد ساعت 10ونیم صبح بدنیا اومد.با وزن 2کیلو وهشتصد گرم وقد 50سانت.دعا میکنم دامن همه منتظرا سبز وروشن بشه بزودی.

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

ای جااانم قدمش مبارک

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اییی جانم .. ماشالله بهش .. قربون اون چشمای کوچولوش 😍

ایشالله خدا حفظش کنه 

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 

امروز خیلی حس خوبی دارم نمیدونم قراره چه اتفاقی بیوفته

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.

خداروشکر زردی نگرفت اونم بخاطر مصرف روزانه عرق کاسنی وشربت خاک شیر در ماه هشت ونهم بارداری بود وگرمیجات نمیخوردم

قدمش مبارک عزیزم. ماشالله چه خوشکله. 

التماس دعا من 11 ساله نی نی می خوام

خدایا هزاران هزار سپاس بی پایان بابت هزاران هزار نعمت بی پایانت .خدایا شکرت که هر روز به مادر شدنم نزدیک و نزدیک تر می شوم.  
عزیییزم خدا حفظش کنه. چه مدت منتظر بودی؟

پسر دوممه

یکسال اقدام بودم وسه ماه لترو مصرف کردم وماه چهارم عکس رنگی انداختم وهمون ماه بدون دارو باردار شدم

2810