2777
2789
من سانازم  شوهرم رو اعصابمه .رفتاراش و نمیتونم ببخشم خودمم عصبی شدم از دساش

کم خونی نداره؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[9/5, 01:03] کوثر: آره مثلا تو بابات آروم بوده مامانت آروم بوده تو آرومی مثلا پیمان باباش با داد و دعوا کاراشونو را ه مینداختن الان اینام از باباشون یاد گرفتن

[9/5, 01:03] کوثر: خب خودت بشو دکترش

[9/5, 01:04] سانازی: اینا یه خاصیتی دارن دختره هم بد یه مدت روانی میشه !

😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

[9/5, 01:04] کوثر: مثلا پیمان رو تمیزی و گوشیش حساسه اگر من این دوتا کارو درست انجام ندم عصابانی میشه

[9/5, 01:05] سانازی: یا پیر وعصبی و درب وداغون ،.

خخخخخ

[9/5, 01:05] کوثر: آفرین 😂

[9/5, 01:06] کوثر: آره چند روز پیش عمو سهراب بریم دکتر یه زنه به خالم میگفت پسرته خالم گفت نه شوهرمه

[9/5, 01:06] سانازی: مرد باید آروووووم باشه

[9/5, 01:07] کوثر: بس که اذیت میکنن زن زود پیر میشه

[9/5, 01:07] سانازی: و مهربون

[9/5, 01:07] سانازی: که لحظات زن وشوهر در کنار هم شاد وطلایی بشه ،،

[9/5, 01:07] سانازی: نه عصبی و بحث ،و دعوا ،.

[9/5, 01:07] کوثر: ولی وقتی اون شور جوونیشون بیوفته آروم میشن

2805
اين ساناز خيلي فضوله ها از من گفتن بود

خودشه😅😅😅😅کوثر جاریه🤣🤣🤣🤣🤣

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
تالاسمی مینور داره .من سالمم

بخاطر عصبانی شدنش میگم.شاید کم خونه یا تیرویید پرکار داره یا طبعش سرده

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

الان همه بحث ول میکنن میریزن سر اون بنده خدا ساناااااز خوووودشه🤣🤣🤣🤣

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
2810