2777
2789
عنوان

زایمان در بیمارستان سعدی اصفهان

11040 بازدید | 35 پست

سلام خانوما من دکترم فقط توی بیمارستان صدوقی و سعدی زایمان میکنه رفتم سعدی گفت شکم اول فقط طبیعی! کسی رفته سعدی راضی بودین زایمان طبیعی؟؟؟

😍خدایا شکرت که منم لایق دونستی مادر بشم😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم شنیدم خوبه از حالا دغدغه نداشته باش،ب نظرم برای طبیعی  بیمارستان و کادرش خوب باید باشند برای سزارین دکترم خیلیی خیلی مهمه
خدایا بابت هدیه ای که دادی شکرت،خودت مواظب هرسه تامون باش
منم شنیدم خوبه از حالا دغدغه نداشته باش،ب نظرم برای طبیعی  بیمارستان و کادرش خوب باید باشند برا ...

درسته گلم اخه دکتر من اصلا زیر میزی هم قبول کنه فقط ولسه سزارین  باید مشکلی داشته باشی وگرنه فقط طبیعی

دکتر منم فقط سینا و مهدیه زایمان میکنه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
بیشتر ببینید
درسته گلم اخه دکتر من اصلا زیر میزی هم قبول کنه فقط ولسه سزارین  باید مشکلی داشته باشی وگرنه فق ...

ی سوال

چرا طبیعی دوست نداری؟

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
بیشتر ببینید
درسته ولی خوب برخورد بیمارستانم مهمه عزیزم 

ما همه فامیلامون اونجا زایمان کردن چون شوهرخالم پرستار اونجاس . خیلیاشونم سزارین بودن.  همشون راضی بودن البته شوهرخالمم هواشونا داشت

ی سوال چرا طبیعی دوست نداری؟

نه نمیگم دوس ندارم گلم فقط از بس فامیلامون و خاله هام از طبیعی و سختیش گفتن منم ترسیدم

نمی‌دونم چرا من آنقدر برا زایمان طبیعی هیجان زده ام...خخخخ

می‌دونی خوبیش اینه ک ی شب درد می‌کشی و تموم میشه

ولی سزارین رو بعد زایمان چند هفته باید بخوابی تا خوب شی

نمی‌دونم قطعا فکراتو کردی دیگه😉

بیشتر ببینید
سینا من شنیدم بیمارستان خوبیه

عه

ی سرچی بکنم ببینم بیمه امو قبول می‌کنه یا نه

بیشتر ببینید
ما همه فامیلامون اونجا زایمان کردن چون شوهرخالم پرستار اونجاس . خیلیاشونم سزارین بودن.  همشون ر ...

اها ایشالله که خوب باشن مرسی گلم ممنون خواهری😚