2777
2789
عنوان

برای رشد قد و وزن پسرم چه کنم؟

191 بازدید | 9 پست

سلام. دوستان برای رشد قد و وزن کودک چه کار باید بکنم؟ پسرم یک سال و سه ماهشه. دوست دارم قد بلند بشه. 

چی درست کنم ؟چی بهش بدم؟

لطفا راهنماییم کنین. ممنون

shakiba

بهش سویق کامل بده...عالیه

خدایا آرزوی داشتن بچه رو به دل هیچ زنی نذار...من براتون خدا را آرزومندم...خدایا بچه های همگی رو به پدر و مادرهاشون ببخش...پسرهای قشنگ منم در پناه خودت حفاظت کن🙏🙏🙏🧿🧿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم سویق درست کردم.  اما نمیدونم براش مفیدهست یانه؟

عالیه...هم روی اشتهاش تاثیر داره،هم روی وزن و قدش

خدایا آرزوی داشتن بچه رو به دل هیچ زنی نذار...من براتون خدا را آرزومندم...خدایا بچه های همگی رو به پدر و مادرهاشون ببخش...پسرهای قشنگ منم در پناه خودت حفاظت کن🙏🙏🙏🧿🧿
چهارشیره شامل چی میشه؟

عذرمیخوام متوجه سوالتون نشدم. (1)شیره انگور(2)شیره خرما (3)شیره توت (4)شیره انجیر. خواصشون،، استخوان بندی روقوی میکنه،کم خونی روخوب میکنه،بدلیل شیره خرما بسیارعالی برابچه های لاغر،چاق کننده هست، بدلیل شیره انگور،گوارششون نرمال ميشه، بدلیل شیره انجیر. وازدیاد حافظه وهوش. من طبیعی وارگانیکش رو تهیه میکنم وحتی به جای قطره آهن ومولتی ویتامین به دختر یکساله ام ميدم