2777
2789
عنوان

برای رشد قد و وزن پسرم چه کنم؟

191 بازدید | 9 پست

سلام. دوستان برای رشد قد و وزن کودک چه کار باید بکنم؟ پسرم یک سال و سه ماهشه. دوست دارم قد بلند بشه. 

چی درست کنم ؟چی بهش بدم؟

لطفا راهنماییم کنین. ممنون

shakiba

بهش سویق کامل بده...عالیه

خدایا آرزوی داشتن بچه رو به دل هیچ زنی نذار...من براتون خدا را آرزومندم...خدایا بچه های همگی رو به پدر و مادرهاشون ببخش...پسرهای قشنگ منم در پناه خودت حفاظت کن🙏🙏🙏🧿🧿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم سویق درست کردم.  اما نمیدونم براش مفیدهست یانه؟

عالیه...هم روی اشتهاش تاثیر داره،هم روی وزن و قدش

خدایا آرزوی داشتن بچه رو به دل هیچ زنی نذار...من براتون خدا را آرزومندم...خدایا بچه های همگی رو به پدر و مادرهاشون ببخش...پسرهای قشنگ منم در پناه خودت حفاظت کن🙏🙏🙏🧿🧿
چهارشیره شامل چی میشه؟

عذرمیخوام متوجه سوالتون نشدم. (1)شیره انگور(2)شیره خرما (3)شیره توت (4)شیره انجیر. خواصشون،، استخوان بندی روقوی میکنه،کم خونی روخوب میکنه،بدلیل شیره خرما بسیارعالی برابچه های لاغر،چاق کننده هست، بدلیل شیره انگور،گوارششون نرمال ميشه، بدلیل شیره انجیر. وازدیاد حافظه وهوش. من طبیعی وارگانیکش رو تهیه میکنم وحتی به جای قطره آهن ومولتی ویتامین به دختر یکساله ام ميدم