2777
2789
عنوان

دلم گرفت از شوهرم واقعا که 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 37 پست
گاهی این مدل رفتار با آقایون بهتر جواب میده  به تجربه شخصی من هر چی کمتر بخوایم باهاشون از سر ...

اره عزیزم کاملا درست میگی چون براخودمن همیشه لحن بیانم فقط جواب داده اما خب درصورتیکه کارازکارنگذشته باشه بخام  حرف خودمو به کرسی بشونم از لحن بیان مخصوصم استفاده میکنم😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لحن بیان مخصوصم ندارم حرفمو کسی قبول کنه😔

عزیزم منظورم از لحن بیان اینه مثلا ماخودمون مث شما بنایی داشتیم شوهرم میخاست اشپزخونر یه جوری بزنه مندوس نداشتم اما به روش نیاوردم که نه من این مدلی دوس ندارم بجاش گفتم اخه اقایی جونم اشپزخونه مال منه قراره یه عمر برا شما و بچها باعشق غذا بپزم انقد دوس دارم سنگاش اینجوری باشه انقد دوس دارم جلو گازم اونجور باشه یکم مثلا با لوسی هم حرف میزنم یا چن وقت پیش بهش گفتم برم باشگاه انقد عصبی گف نه لازم نکرده مگه چه کاری بری باشگاه  منم در کمال خونسردی بهش گفتم جدی اقایی اگه بچشمتو خوبم پس خوبم من بخاطرتو میخاستم برم یکم برسم به خودم  قبلش عصبی بود اما وقتی من اینجور گفتم انقد با ارامش گف تیپت که خوبه اما برا روحیت میخای بری برو 😂هروقت همینجور کردم نتیجه گرفتم اینارم به شما مثال زدم به عنوان سیاست داشتن که عروقت. دوباره به مشکل برخوردی ایجور عمل کنی😘😘