2777
2789
عنوان

دلم گرفت از شوهرم واقعا که 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 37 پست
عزیزم اینجور فک.نکن چرا باید باهات لج کنه ینی ازرو لجبازی حاضره خونش زشت شه اما لج کنه نه فک نکنم ای ...

نه گلم اخلاقش اینه با اینکه خیییلیم دوستم داره اما هیچ وقت تو هیچ چیزی نظر منو قبول نداره

😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اما اونی که من میگفتم خیییلی قشنگ میشد شوهرم همیشه اینجوریه باهام لج میکنه

یه پیشنهاد

البته فقط در حد  یه پیشنهاده

بهش پیام بده که

مثلا سامان جان  ازت ممنونم که سخت تلاش میکنی که ما بتونیم خونه خودمونو داشته باشیم ،،، من مدل،،،، رو خیلی دوست داشتم ولی ازون مهمتر زندگی کنار تو هست که تو هر محیطی برام قشنگه،،،، حتی اگه مدلی که من دوست داشتم خونمون نشه میخوام بدونی خیلی دوست دارم و قدردان زحماتتم،،،

اگه مردی بیا ایران ،زن باش
نه گلم اخلاقش اینه با اینکه خیییلیم دوستم داره اما هیچ وقت تو هیچ چیزی نظر منو قبول نداره

اره راس میگی این حرفتو.کاملا قبول دارم چون تو اقوام زیاد دیدم تو هیچ چیزی سلیقه زنشون قبول ندارن کارخودشون رو میکنن 

اشکال نداره . ارامش خودتو حفظ کن . مرده دیگه . دمدمیه.

اره خودش راه رو باز کرد تا هر جوری شده منم مستقل بشم و با مادرش خورد وخوراکمون یجا نباشه ،بد جوری بهانه دستم داده

😘
یه پیشنهاد البته فقط در حد  یه پیشنهاده بهش پیام بده که مثلا سامان جان  ازت ممنونم که س ...

خب اونکه الان کارخودشو کرده دیگه چه فایدس اینو بگه ... اگه قبلش میداد که میتونست نظر شوهرش عوض کنه خوب بود ... 

خانم ها بیایم بعضی کارهای آقایون و دیگه بزاریم رو حساب اخلاقشون و عوض نمیشن..ما هم دیگه به خودمون واسه هر مشکلی فشار نیاریم..اونا هم اخلاق های بد مارو تحمل می کنند خدایی..حالا این مشکل بزرگی نیست والا

ظلم نکن..خدا برای ظالم بخشنده نیست
شاید یک ساعت دیگه این پیامو بدم ،اما الان نمیتونم چون واقعا عصبانی ام

حق داری عزیزم 

یه آهنگ آروم گوش بده یکم ذهنت متمرکز تر میشه رو موضوع 

مطمئنم میتونی مدیریتش کنی

خانم ها بیایم بعضی کارهای آقایون و دیگه بزاریم رو حساب اخلاقشون و عوض نمیشن..ما هم دیگه به خودمون وا ...

اخه غرورم شکست پیش خانوادش ،دیروز بهشون گفتم شوهرم اون مدلی که من میگمو قبول کرده بسازیم ،اما الان با مادرشوهرم رفتیم دیدیم ،مدلش جور دیگست واقعا خورد شدم 

😘
خب اونکه الان کارخودشو کرده دیگه چه فایدس اینو بگه ... اگه قبلش میداد که میتونست نظر شوهرش عوض کنه خ ...

گاهی این مدل رفتار با آقایون بهتر جواب میده 

به تجربه شخصی من هر چی کمتر بخوایم باهاشون از سر جنگ و به کرسی نشوندن حرف خودمون میش بریم اونا در نهایت شادی ما براشون مهم ترین چیزه،، 

2810