2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فردا براش یه هدیه بخر و بوسش کن و بگو تو عشق منی و ازش عذر خواهی کن. اینجوری روحیه اش بهتر میشه عزیزم

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
فردا براش یه هدیه بخر و بوسش کن و بگو تو عشق منی و ازش عذر خواهی کن. اینجوری روحیه اش بهتر میشه عزیز ...

باهاش بازی کردم الان خوابه دوبار تو خواب داره آه میکشه 

😭😭😭😭

2803

چرا هیچکس دیگه اعصاب نداره.منم داغون شدم خیلی بی اعصاب شدم.بچه همه چی رو میفهمه بچه من ۹ماهشه.باشوهرم دعوام شدیبار بلند داد میکشیدیم.نمیدونی ازاون موقع کوچکترین کارو میکنیم گریه میکنه وحشتناک جیغ میکشه الان باباش اروم به شوخی بزنه رو دستم جیغ میکشه.یه ماهی میشه گذشته ازدعوامون چرا فراموش نمیکنه میترسم حس میکنم استرسی شده دیگه خدا بکشه منو.منوکه عاشق بچه بودم ولی الان انقد بی اعصاب

2804
عزیزم بچت اگه پسره اصلن نکن این کارو چون ترس باعث خدایی نکرده عقیم شدن پسر میشه اصلن خوب نیس و ترس ت ...

نه دختره 

بخدا دست خودم نبود دارم دیوونه میشم خدااااا

باهاش بازی کردم الان خوابه دوبار تو خواب داره آه میکشه  😭😭😭😭

ای جان دلم، بهش حق بده عزیزم واسه دل کوچولوش خیلی غم انگیز بوده اون صحنه❤ فردا بهش بگو اون مامانی بد دیروز ، دیشب گذاشت و رفت و از این به بعد دیگه مامانی مهربون پیش شماست که عاشقته❤ و تا میتونی بهش محبت کن و باهاش بازی کن که نشاط بچه برگرده 

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
چرا هیچکس دیگه اعصاب نداره.منم داغون شدم خیلی بی اعصاب شدم.بچه همه چی رو میفهمه بچه من ۹ماهشه.باشوهر ...

منم عاشق دخترم هستم اما خسته م و نفهمیدم چ کردم 

2805
منم عاشق دخترم هستم اما خسته م و نفهمیدم چ کردم 

میفهممت منم.منم خیلی خستم از زندگی دیگه من اینجوری نبودم دارم کم میارم دیگه .منم دیشب کلی گریه کردم پیش شوهرم گفتم بهش من مادر خوبی نیسم توم پدر خوبی نیسی.بچه رو ازالان استرسی کردیم.باورکن یذره فقط یذره صدات بلند شه انقد جیغ میکشه.منم دارم دیونه میشم نمیدونم چیکار کنم که خوب شه و یادش بره

2801