یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تیغ رو از کشو برداشتم فرار کردم تو دستشویی میخواستم رگ بزنم خیر سرم شوهرمم پشت سرم یهو درو هول داد دستگیرش شکست اومد از دستم گرفت یه دورم سر اون دعوا کردیم! 😶🙈
اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمیدونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
رو تخت نشسته بود هی بحث میکرد با هی بحث میکرد منم فقط سکوووت و کارمو انجام میدادم دیگه یه دفعه کفری شدیم پریدم کنارش پیراهنشو جرررر دادم اعصابم خورد بود میگفتم بسه دیگه ولللل کن اونم بنده خدا یهو کُپ کرد نیم ساعت بعدم انقدر باهم خوب شدیم انگار نه انگار.اون پیراهنش تو اتاق افتاده بود تا یه روز دلم نمیومد بهش دست بزنم عذاب وجدان داشتم بعد میدمد میگفت برو دسته گلتو جمع کن دیگه یکیم باید برام بخری
یکی از ملاک های ازدواج دخترم رو باید همین مورد قرار بدم.اینکه مادر داماد تو دعوا چه عکس العملی داره.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
والا عرضم خدمتتون که ی بار داشتیم حرف میزدیم منم بخاطر شوهرم ناراحت نبودم داداشم اعصابمو خورد کرده بود یهو اختیار از کف دادم و یه لیوان شیشه ای پرت کردم براش ک صاف خورد تو سرش😐الان ک فک میکنم نمیدونم چرا اون لیوانو پرت کردم براشوهرم واقعا