2777
2789
عنوان

بهترین راه برای وزن گیری جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 296239 بازدید | 66 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون دلستر بخور!
خداروشکر پس واقعا چون خیلی کم بوده!
مستانه جان مهم سالم بودنه حدوده 3 هم باشه خوبه حساس نشو
ریلکس باش و بخور فقط درست میشه
خدای مهربونم خودت مراقب دختــــــــرام و خـــــــــانواده ام باش!
من در عرض سه هفته پسرم از 1900 به 3100 رسید!
با خوردن این چیزا:
روزی دو لیوان شیر که توش 8 قاشق لیدی میل ریخته بودم
روزی دو عدد بستنی
ماکارونی زیاد
نودالیت دوست داشتم هی میپختم واسه خودم
گوشت زیاد
یه بارم کله پاچه خوردم تو اون سه هفته
دلستر دائما
خامه شکلاتی و عسلی
وای همش می خوردم
سارا جون البته که سالم بودن از همه چی مهمتره.ولی من چون میخوام سزارین کنم دکتر میگفت وزنشو بتونیم ببریم بالا عالی میشه
آزی جون فک کنم تو از صبح که بیدارمیشدی تا شب میخوردیواسه نی نی بود یا اشتها هم داشتی؟
خدایا شکرت.خداوندا دل همه آرزومندان رو تو این روزای قشنگ شاد کن
دقیقا همینطوره مستانه. ببخشید ولی از خودم بدم اومده بود این آخرا. 5، 6 وعده غذا میخوردم. تازه میوه و این چیزا هم که بود. هی شوهرم از سر کار زنگ میزد که خوردی؟؟
اشتها نه دیگه در اون حد. آخه می دونین رفتم سونو بهم گفت 1900 و خیلی کمه و اله و بله و بچت ریزه و فلانه. ما هم خیلی ترسیدیم. دفعه بعد که رفتم گفت ماشاا... چه توپولی شده!! میخواستم بگم پ ن پ....
دکتر به من که الان وزنم زیاده تازگی گفت حرفه اونو میگم نه از خودم
ماکارونی و برنج بیشتر خودمادرو چاق میکنه ولی بقیه چیزا که گفتیم مخصوصا سوپ جوجه رو تاکید کرد برای وزن گیری نی نی عالیه
خدای مهربونم خودت مراقب دختــــــــرام و خـــــــــانواده ام باش!