2777
2789
عنوان

چه مغازه ای درآمدش بیشتره؟

145 بازدید | 7 پست

اگه تجربه ای هم دارید ممنون میشم بفرمایید

تعداد رای : 13
نظرسنجی
فروش شال و روسری
1
7%
فروش لباس خانگی زنانه
5
38%
مای بیبی و محصولات بهداشتی زنانه
2
15%
لباس زیر
5
38%
هرچیز که در جستن آنی،آنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لوازم آرایش 

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️

ترکیبی بزن لباس و شال و لباس زیر باهم میشه فروختـ

بعدشم بستگی به منطقت و اطرافت داره. چقد رقیب دورت زیاده! 

یک فرشته هست که فقط بیلاخ نشون میده.  اون مسئول رسیدگی به آرزوهای منه!!!!! 
ترکیبی بزن لباس و شال و لباس زیر باهم میشه فروختـ بعدشم بستگی به منطقت و اطرافت داره. چقد رقیب دورت ...

اینجوری خوبه؟؟شما تجربه ای دارید در این مورد؟

هرچیز که در جستن آنی،آنی
اینجوری خوبه؟؟شما تجربه ای دارید در این مورد؟

نه من تجربه ندارم.  ولی خیلی مغازه ها ترکیبی هست.  بازم صلاح خودت فکرات بکن.  کلا مغازه الان ریسکش بالایه.  اخه قدرت خرید مردم پایین اومده.

یک فرشته هست که فقط بیلاخ نشون میده.  اون مسئول رسیدگی به آرزوهای منه!!!!!