2777
2789

انحراق جنسيه

كسايي كه از طريق پا تحريك ميشن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گوگل سرچ کنی میاد بهتر از تاپیک زدنه به نظرم

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 
بیشتر ببینید

فانتزي هاي غيرعادي جنسي بعضي از انسان ها را فتيش مي گويند!

مثلا اينكه كسي از زنش بخواد موقع سكس جوراب بوگندو پاش كنه!!

اگر انسان دو رویی هستید حداقل یک روی زیبا داشته باشید......

معنی لغویش چیزی (اشیایی)که مورد پرستش قرار میگیره 

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
بیشتر ببینید
چرا علتش چیه که اینجوری میشن؟

از اختلالات جنسي محسوب ميشه و طبيعتا نوعي بيماري رواني از نوع جنسيه!

البته زماني ميشه اسمش رو اختلال گذاشت كه روند معمول سكس رو تحت تاثير خودش قرار بده 

اگر انسان دو رویی هستید حداقل یک روی زیبا داشته باشید......

فتیشیسم یکی از انواع اختلالات جنسی است که به معنای تمرکز جنسی نابهنجار یک فرد بر روی یک شیء غیر زنده و بی‌ربط به مسائل جنسی یا یک قسمت غیرجنسی بدن می‌باشد. به عبارتی دیگر برخی از افراد در رابطه جنسی به اشیاء خاص یا اعضاء خاصی از بدن توجه نشان می‌دهند به طوری که این بخش‌ها برای آن‌ها لذت جنسی به همراه دارد و بدون حضور آن اشیاء نمی‌توانند به ارگاسم برسند.