2777
2789
عنوان

مامانای مشهدی که تازه زایمان کردید میشه بیاین تو لطفا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12834 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی مونا جان. دنبالشم یکی باشه خودش رفته باشه و بگه چرا ناراضی بوده. اخه من اگه مهر یا رضوی نباشم دکترم نمیاد بالا سرم.
اگه رضوی نشد مجبورم برم مهر.
مهر هم خاونوادم قبلا یه بار گزرشون خورده به اونجا از اخلاق کادر بیمارستان راضی نبودن
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***
منم 24 فروردین بیمارستان مهر زایمان کردم سزارین
عالی نبود اما خیلی بد هم نبود
دکترم هم دکتر هادی آریا منش که خیلی کارش عالی بود و من خیل_____ی از دکترم راضیم
هزینش هم با بیمه خویش فرما 900تومن شد
سلام منم 23 فروردین بیمارستان بنت الهدی زایمان کردم دکتر سودابه حسینیان سزارین شدم خیلی خوب بود هزینش هم 1100 شد در ضمن بنت الهدی و رضوی قیمتش فرقی نداره رضوی با کلاستره ولی بنت الهدی رسیدگیش بهتره
اگر حس روییدن در تو باشد حتی در کویر هم رشد خواهی کرد.(دکتر شریعتی)
مونای عزیز، تسنیم جان، سایه جان و پونا خانوم از راهنماییتون ممنونم. لطف کردید. میبخشید دیگه من دیر جوابتونو دیدم.
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***
من خواهرم حدود 2ماه پیش در بیمارستان سینا سزارین کرد.هم از بیمارستان وهم از دکترمون خیلی راضیه.دکترمون خانم دکتر سهیلا بخشی ان.البته من اگه خدا بخواد میخوام طبیعی زایمان کنم.اگه دکترم بگه میتونم میخوام از مامای خصوصی هم کمک بگیرم.بامبو جان اینطور که من از خاطرات زایمان دوستان نینی سایتی مخصوصا شیوا جان متوجه شدم مراکزی که کلاسهای امادگی زایمان وبارداری واینها رو برگزار میکنن ماماهای باتجربه ای هم سراغ دارن.اگه اشتباه نکنم سینا هم جز ءاین مراکزه.البته رضوی هم کلاسای بارداری داره فکر کنم.در ضمن هزینه خواهرم امیلیون شد که 800 تومنشو بیمه تکمیلی پرداخت کرد.
من امروز زنگ زدم بیمارستان سینا در مورد کلاسای بارداری ومامای خصوصی سوال کردم.گفتن کلاساشون 8جلسه ست.هرجلسه 6000 تومن.مسولشم گفتن که ما خودمون ماما داریم که در حین زایمان رسیدگی کنه احتیاجی به مامای خصوصی پیدا نمیکنید.
مامان هانا جون تو تاپیک خانومای مشهدی یکی از دوستان گفته بودن که زنگ شدن و کلاسای آمادگی بارداری سینا رو میخوان شرکت کنن و گفتن رایگان هم هست......
نمیدونید بنت الهدی هم کلاس داره یا نه؟
2810