[smiley]s/sm06.gif[/smiley][smiley]s/sm06.gif[/smiley]عاجزانه درخواست دارم تبلیغات ممنوع[smiley]s/sm06.gif[/smiley] خوش اومدید...بیاید تا با هم باشیم.... لطفا دقت کنید....اطلاعات خود را دقیق وارد کنید و مختصر تا پیدا کردن و اضافه کردنش راحت باشه تاریخ زایمان/نوع زایمان(طبیعی یا سزارین با حرف اول)/ ودر هفته چندم زایمان کرده اید.... اطلاعات تولد نی نی شامل وزن/قد/اندازه دور سر می باشد نام پزشک و نام بیمارستان و هزینه آن فراموش نگردد عکس نی نی های زیباتون رو فراموش نکنید که به صفحه اول اضافه می شود در پایان اگر مایل به نوشتن خاطره بارداری یا زایمانتون هستید می تونید در داخل تاپیک بنویسید این مطالب به صفحه اول اضافه نخواهد شد..........ممنونم...نیکا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام منم پسرم 27 شهریور 92 ، البته 7 ماهه دنیا اومد . وزن تولد 2020 وزن الانش5700 لطفا برای منم کارت دعوت بفرستید اگه این مدلیه ! دوست دارم با شما باشم تا از دغدغه هام کم بشه .
پدرم رفت و از رفتنش عجیب دلتنگم. پدرم رفت و من ماندم و یتیمی و تنهایی
سلااااااااااااااااااااااااام خوبید من بعد یه سال غیبت دوباره اومدم اخه اصلا فرصت نمیکردم بشینم سر لب تاپ چه باشه به اینکه بیام تو سایت و چت کنم خوبید البته خیلیها جدید هستید و هنوز نمیشناسم ولی آشنا میشیشم مشخصات پسملم صفحه اول هست و نیکا جون زحمت کشیدن وارد کردن بچ ها کجائییییییییییییییییید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نیکا زینب مامان هانی افسون ناناز مامان مهربون مامان توت فرنگی اکی ویشان و .................
اگه میخواین یه تولد دوست داشتنی داشته باشین..تولد کوچولوتون تک باشه و تو ذهنه همه بمونه..ما از شخصیت مورد علاقه کوچولوتون تم تولدش رو طراحی میکنیم.. طراحی.. اجرا.. مراسم جشن های شما.. همراه با چاپ اماده سازی .kafshdoozak.themeparty@gmail.com Viber pm::09360007441 Kik:: kafshdoozaktheme