2777
2789
عنوان

همه نی نی های متولد شهریور 92 و ماماناشون

| مشاهده متن کامل بحث + 305985 بازدید | 21699 پست
[URL=http://www.8pic.ir/viewer.php?file=19573075714326293578.png][IMG]http://www.8pic.ir/images/19573075714326293578_thumb.png[/IMG][/URL]
آرامش، محصولِ تفکر نیست. آرامش، "هنرِ نیندیشیدن" به انبوهِ مسائلی ست که "ارزشِ فکر کردن" ندارند!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان های 92.....

شما ها برای عکسای نی نی های گلتون ، نیاز به شاسی ندارین؟؟؟؟اگه دارین میتونین با قیمت خیلی خیلی مناسب از طریق ما تهیه کنین:

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=561837&PageNumber=1
***الهی و ربی....من لی غیرک***فروش تخته شاسی برای عکس ارزانتر از آتلیه با ارسال رایگان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=561837&PageNumber=1
سلام دوستان گلم و مامانای مهربون ................خوبید نینی های گلتون خوبن .................من اوضام خیلی خرابه از وقتی امیر بهراد به دنیا اومده 1 ساعت راحت و کامل نخوابیدم به هیچ کاری نمی رسم الانم خونه مامانم تبریزم .........بهراد خیلی بد خوابه و همش دل درد داره نیازمند کمکتون هستم همه کار کردم ولی خیلی کم می خوابه و نفخ داره کمکم کنید دارم دیونه می شم .........................آرزومند ارزوهاتون [
خداوند خوبیها همیشه سپاسگزارت هستم تا ابد
سلام لی لی جان
یعنی وقت هایی که بیداره مدام گریه می کنه؟

کولیک تو چند ماه اول طبیعی هست تا این که نی نی بزرگ تر بشه و سیستم گوارشش کاملتر بشه. خیلی از ماها بعضی شب ها به مدت 2-3 ساعت باهاش درگیریم. کاری هم نمیشه کرد جز راههای موقت آروم کردن نی نی مثل تاب دادن توی ننو یا پتویی که دو طرفش را نگه داشتید، صدای سشوار و جاروبرقی، ماساژ دور ناف در جهت عقربه های ساعت مثلا با روغن کرچک، حمام کردن نی نی، گرداندنش با ماشین تا خوابش ببره و ...
بعضی ها هم به نی نی عرق نعناع، نبات داغ، گریپ میکسچر و خلاصه داروهای مربوط به کولیک میدن که برای بعضی موثره و برای بعضی های دیگه نه.
خلاصه خودت باید بگردی و مواردی که برای امیربهراد جواب میده را پیدا کنی.

اما یک دوستی داشتم که تعریف می کرد پسرش تا دوماهگی بیشتر ساعات و در طول روز هم این مشکلو داشته که در نهایت بعد از بردن پش دکترهای مختلف و بعد این که تو پی پی نی نی خون دیده بود فهمیده بود نی نی به لبنیات گاوی که دوستم میخورد و یک سری غذاهای دیگه آلرژی داره و با قطع مصرف اونها نی نی خوب شده بود

تو همین نی نی سایت بگردی تاپیک آلرژی و حساسیت به شیر گاوی هست که کلی مامان ها تجربشون را نوشتند
Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Pregnancy tickers
درسته دختر منم به پروتیین گاو حساسیت داشت....و با قطع لبنیات خوب شد وخوابش هم کمی بهتر شد....ولی با بزرگتر شدنش کم کم مشکل خوابش برطرف شد....هر نی نی یه جوریه مثلا من خواب نداشتم سر دختر اولم زمین می زاشتم داداش هوا بود همه کارم کردم از روی پا خوابوندن....راه رفتن ...پستونک و گهواره....ولی خودش خوب شد....ولی این دخترم معجزست ماشالا شیر میدم ارق می گیرم می زارم توی جاش می خوابه.....
Lilypie First Birthday tickers
لیلی جون پسر منم همینجوریه دکتر بهش قطره ی دایمتیکون داد گفت تا یک ماهش نشده نباید از گریپمیکسچر استفاده کنی ولی قطره هم اثر موقتی داشت الان که شیر خشک میخوره بهتره شیر خودم اصلا بهش نمیسازه با اینکه مدام نبات میخورم

در ضمن در طول روز یکبار هم بهش عرق نعنا با قنداق میدم - آروقشم حتما حتما بگیر - گاهی یه حوله ی گرم هم روی شکمش بذاری خوبه جواب میده
گفتار نیک * کردار نیک * پندار نیک
سلام به همکی
سلام صابخونه خوبی نیکا؟ نیکا من یه عسک جدید می خوام بکشم قشنک ها، اونو بزار که بسرای تابیک غش کنن واسش، عکس قبلی اش نزاری بجه ام سه روزش بود زردی داشت سرحال نبود
Don’t be so open-minded your brains fall out..
راستی یادم رفت حال نیکا رو بپرسم.بهتری نیکا جون؟خدا رو شکر مامانتون پیشته.من که دست تنهایی خیلی برام سخته و همش میگم کاش یکی پیشم بود و قتی همسرم نیست.
من که خیلی اذیت شدم بخاطر سزارین.هنوزم کاملا خوب نیستم.اما بخاطر دخمله نازم از خدا ممنونم و شاکرم و همه سختیها رو تحمل میکنم.
راستی از پریسا مامان یزدان خبری نیست؟
کسی از حالش خبر داره؟
البته خیلی از مامانا دیگه نیستند.امیدوارم حالشون خوب باشه و مشغول نینی داری.
CafeMom Tickers