2777
2789
عنوان

همه نی نی های متولد شهریور 92 و ماماناشون

| مشاهده متن کامل بحث + 305962 بازدید | 21699 پست
مهرآفرین جان سلام عزیزم.قدم نورسیده مبارک باشه.ایشالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه.
دست گلت هم درد نکنه.زعفرون و عناب رسید.عالی بوذ.ایشالله کارتون روز به روز پر رونق تر باشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانا.ببخشید دیر اومدم.راستش متاسفانه درد شدیدی داشتم.امروز یکم بهترم.دختر من روز 9 شهریور شنبه ساعت 6:30 صبح با عمل سزارین بیحسی بدنیا اومد.با دکتر محسن معینی.اسمشم همون آنیتا گذاشتیم.
اینم عکس دخملمه.
آپلود عکس
CafeMom Tickers
مبارکه ویشان جون ماشا... به این دخمل تپل خوشکل
همه مامانا تازه زایمان کرده مبارکه
نیکا این عکس روز تولد امیر مهدی رو بزار
در ضمن اون عکسا امیر مهدی بعضیش باز نمیشه زحمت بکش پاک کن
ممنون
ایشا.. چهارشنه زایمان خوبی داشته باشی
http://www.upload7.ir/images/63167280539072946223.jpg
**مهدی جان**، نگار صبح امیدم‎، گل همیشه بهارم، حضور ناطق قرآن، ضمیر روشن باران، خدا کند که بیایی......
CafeMom TickersLilypie Kids Birthday tickers
ویشان جان قدم نورسیده مبارک...ایشالا به سلامتی....منم بد دردم متاسفانه از الان دارم غصه درد رو می خورم...امیدوارم ایندفعه مثل دفعه پیشم نباشه.....
من لینک عکس دختر گلتو نمی تونم بازیابی کنم که بزارم ص اول....لطفا لینک بزار برام ممنونم
Lilypie First Birthday tickers
ویشان جون مجددا تبریک هزار ا..اکبر خیلی دخملی نازه خدا برات حفظش کنه. همه نی نی ها تو عکس خوابن ولی آنیتا جیگر خاله چه با مزه نگاه میکنه.

ریما جون قدم دخمل شما هم مبارک.عزیزم ماشاا... خیلی نازه انشاا.. همیشه صحیح و سلامت باشه. الهی بمیرم رو دستشو دیدم کبوده. جای سوزنه؟
11 آذر 78 و 6 شهریور 83 و 14 شهریور 92 فرشته های کوچولوی من زمینی شدند.

خدایا عاشقتممممممم.