2777
2789
عنوان

همه نی نی های متولد شهریور 92 و ماماناشون

| مشاهده متن کامل بحث + 305962 بازدید | 21699 پست
وای خدا چقد نینیییییییییییییییییییی...قدم همشون مبارک باشه مامانای مهربون. انشالا همشون صحیح و سالم زیر سایه پروردگار و والدین عزیزشون باشن همواره. نینی منم 17 م میاد بغلمممم...بیصبرانه منتظر دیدن روی ماه پسرمم. انشالا زایمان منم خوب و راحت باشه و بیام و عکس نینیمو بزارم اینجا
یا اباالفضل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیز
فاطمه و الناز کوچولو به کمکهای هر چند ناچیز شما نیاز دارن.
اونها بیمارن اما خانواده هاشون از تامین هزینه درمانشون عاجزن
با کمک های خیلی کوچیکتون کمک کنید تا لب این بچه ها و خانواده هاشون خندون بشه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=486066&PostID=20941475#20941475
دسـت نیافتـن بـه آنچـه میجویـی
گـاه اقبـالی بـزرگ اسـت . . .
سوین ماشا... چه شباهتی به پسر من میده
نیکا به سلامتی بری و زایمان کنی
**مهدی جان**، نگار صبح امیدم‎، گل همیشه بهارم، حضور ناطق قرآن، ضمیر روشن باران، خدا کند که بیایی......
CafeMom TickersLilypie Kids Birthday tickers
الهی قربون دختر خوشگلت بشم ویشان جونم خیلی ماه و نازه هزار ماشااله قربوتش برم توپولیمو مواظبش خیلی باش

مامانی تازه نی نی هاتون مبارک باشه منتظر عکسای جدید نی نی هاتون هستم

نجوا جون هزار ماشااله به پسملی خیلی نازه

نیکا جون انشااله زایمات بدون دردی داشته باشی عزیزم
Lilypie First Birthday tickers
سلام مامانای گل خوبید نینیها خوبن من میخوام عکس گل پسرم رو بزارم اینجا ولی برا هر عکسی که آپلود می کنم می گه حجمش زیاده من چیکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید ......................آرزومند آرزوهاتون
خداوند خوبیها همیشه سپاسگزارت هستم تا ابد
سلام مامانا دخمل منم به دنیااومد باوزن 3/100وقد50ودورسر34.درتاریخ 12/6/1392ساعت 10شب روزسه شنبه.
خدا گوید توای زیباتر از خورشید زیبایم           تو ای والاترین مهمان دنیایم                  بدان آغوش من باز است                شروع کن یک قدم با تو            تمام گام های مانده اش بامن
ویشان جان ماشالا به دخترت خیلی نازه
ممنونم آیناز جان
مامی مهتاب جان مبارکه ....قدمش پر برکت
لیلی جان اول باید حجمشو کم کنی...با فتوشاپ با ایرفن ویو یا هر برنامه دیگه ای.........
Lilypie First Birthday tickers
سلام مامانا دلم براتون خیلی تنگ شده ولی با آدرینا کوچولو دست تنهایی به هیچ کارم نمیرسم.متاسفانه ماستیت سینه هم گرفتم که اصلا حال خوبی ندارم برام دعا کنید زودتر خوب شم تا بتونم به دخملم یکم بیشتر برسم. اگه تونستید در این زمینه هم اطلاعات کمکی بم بدید ممنونم.در ضمن نجوا جون دلم برای شما خیلی تنگیده بود دوست جونم.
CafeMom Tickers