2777
2789
عنوان

همه نی نی های متولد شهریور 92 و ماماناشون

| مشاهده متن کامل بحث + 305962 بازدید | 21699 پست
سلام بهمه مامانای فارغ شده و تبریک به همشون
ناتا چون من 11 صبح عمل داشتم از 12 شب جز اب چیزی نخوزدم
من vip گرفتم برای دو نفر همراه غذا میدن
من راضی بودم
فقط وسایل برا خودت ببر مثل پوشک و زیراندار پلاستیکی هر چند از توی بیمارستلن هم میتونی تهیه کنی
**مهدی جان**، نگار صبح امیدم‎، گل همیشه بهارم، حضور ناطق قرآن، ضمیر روشن باران، خدا کند که بیایی......
CafeMom TickersLilypie Kids Birthday tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلم و مامانای مهربون .......................امیر بهراد من 3 شهریور ساعت 12 ظهر به دنیا اومد با وزن 3600 و قد 51 و دور سر 36 .......................خیلی حس شیرینی هست خداوند قسمت همه بکنه برا همتون دعا کردم در اولین فرصت براتون عکس می زارم از گل پسرم ................آرزومند آرزوهاتون
خداوند خوبیها همیشه سپاسگزارت هستم تا ابد
سلام مامان های ناز
طراوت، سوین، ساره، ساهارا، مهرآفرین، لیلی، ریما، و خلاصه تمام مامان های جدید تولد نی نی هاتون مبارک

من از دیروز پوشک هم عوض کردم و در حال حاضر بلدم شیر بدم، آروغ بگیرم و پوشک عوض کنم
فقط حمام را می ترسم و تا حالا مامانم نی نی را حمام کرده و من فقط نگاه کردم سعی کردم یاد بگیرم

دیشب نی نی دو ساعتی دل پیچه داشت گریه می کرد امروز بابام یک ننو هم برای خونه خودشون درست کرد که اگر دوباره مشکل تکرار شد بتونیم نی نی را آروم کنیم. عکس ننو را میذارم

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Pregnancy tickers
راستی در مورد وزنتون هم نگران نباشید. من در بارداری 11.5 کیلو اضافه کرده بودم که فردای زایمان 6 کیلو کم کرده بودم و در 10 روز بعد زایمان 2.5 تا 3 کیلو دیگه هم کم شده بود بدون هیچ رژیم خاصی. حتی هر روز یک سری چیزها بیشتر از دوران بارداری هم خوردم که شیر داشته باشم و خون از دست رفته هم جبران بشه. اما پوست شکمم هنوز کمی شل هست که من به خاطر گرما و عادت نداشتن با وجود اصرار مامانم شکم بند نبستم. هر چند بخیه های مربوط به زایمان طبیعی کاملا خوب شده منتظرم برگردم تهران و کلاس ورزشو از سر بگیرم با ورزش عضله شکمم را سفت کنم
Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Pregnancy tickers
ساره جان ....ایشالا زود خوب میشه...صبر داشته باش...باز هم خوبه شما اصرار کردی...متاسفانه زردی نی نی ها بسیار موزیه...و معمولا سایر افراد خانوتده جدیش نمیگیرن....نی نی رو زیر نور روز باید از لحاظ زردی بررسی کرد....ایشالا زود خوب میشه ...میشه خاطره برات
Lilypie First Birthday tickers
مامان مهریون مادرایی که از قبل از باردرای اضافه وزن ندارن و کلا اهل فعالیت و ورزشن خیلی زود برمی گردن....ولی اوایی که تپلن یا مثل من مشکل پرید نشدن به موقع دارن اب و چربی تو بدنشون هی ذخیره میشه...من بعد از 1سال و 3 ماهگی دخترم پرید شدم و کم شدن اضافه وزنم دقیقا از همون موقع شروع شد.............
Lilypie First Birthday tickers
2810