دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
روی سر اون مرد متاهلی باید قابلمه خورش رو خالی کنی که به زندگیش تعهد نداره، از شوهر باید انتظار وفاد ...
درسته مردا بعضیا بیشعورن و کرم دارن ولیییی تا هیچ زنی نخواد و چراغ سبز به طرف نشون نده خیانتی صورت نمیگیره چون به زور که دیگه نمیتونن..بعضی همجنسای خودمون از صدتا مرد عوضی ترن ک به همجنسشونم رحم نمیکنن
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
ما عادت کردیم توی هر اتفاقی بگیم زن مقصره...شخصا از شوهرم توقع وفاداری دارم نه از یه هم جنس که غریبه ...
از شوهرت که بله توقعی ک از اون داری از زن غریبه نداری..ولی من در حالت کلی گفتم ..تا زمانی تو جامعه زن خونه خراب کن باشه اوضاع همینه...میخوام بگم تو خیانت مرد و زن هردو مقصرن به یک میزان
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞