2777
2789
خاستم ببینم تم تولدجقدرهزینه داره وایا واقعن خوبه یانه
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
بعدهم اینکه غذاجی دادین کلن یک تولد باتعدادکم جقدرهزینه داره درحدمتوسط هم میخام ن خرج زیادی
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من تم تولد ماشین مک کویین ریسه اسم و ریسه تولد 12 تا بادکنک عدد یک تولد و 12 تا ظرف و 12 تا لیوان برچسب های روی نوشابه هم 4 تا گرفتم شد 117 تومن غذا هم زرسک پلو با مرغ سالاد ماکارانی و پیراشکی و دونوع ژله دادم
من ک برا پسرم هرسال جشن میگیرم فقط خونواده خودمو خونواده شوهرم هستن میوه چند نوع میگیرم،شیرینی،غذام ک قیمه بادمجون درست کردم مرغ بریونم از بیرون خریدم سالادو سبزیو ترشی و سوپم گذاشتم کیکم ک سفارش دادم خرجش شد حدود 500
خودت درست کن.برو چاپ خونه پرینت بگیر.یا وسایل تم رو دست دوم بخر که واست ارزون در بیاد.غذا هم الویه و ماکارونی بده.با 200-300 تومن میتونی یه تولد خوب بگیری
خداجون مرسی که خوشبختیمون کامل شد. برای سالم به دنیا اومدن دخملم برام دعا کنید. مرسی. 
سلام خانوما صبحتون بخیر من از مامانای اسفندم یه سوال ازتون دارم من تاریخ آخرین پریودیم 8/3/94 بوده میشه اگه واردین حساب کنین الان دقیقا هفته چند بارداری هستم؟؟؟ دکتر برام زمان زایمان رو زده 26 اسفند