2777
2789
عنوان

چرا من؟

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 26 پست

دارو هارو نگرفتم میترسم بخورم یه بلایی بدتر سرم بیاد من تو سن 14 سالگی باید خوش باشم ولی دوقطبی شدم اصلا گاهی وقتا به عدالت خدا شک میکنم

یار مرا غار مرا عشق جگر خار مرا  یار تویی غار تویی

فاطمه جان این یه بیماریه که باید درمان بشه یه حالت عادی نیست شما تو اینترنت نگاه کن متوجه میشی علائمش چیه و بیماری بدی هم هست مخصوصا در جامعه ما که این بیماری ها یه جور تابو هستن و کسی درموردش اگاهی نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر به دوستم یه سری دارو ها داد و بهش گفت که نماز بخونه بره زیارت کنه دعا کنه قران بخونه تو خونه نشینه صله رحم خیلی انجام بده و تفریحاتشو بیشتر کنه کسی که  افسردگی داشته باشه بد ترین سم براش گوشنه نشینیه تو خونه اصلا نشین 

هیچکس دلش نمیخاد مشکلات احمقانه یه دخار 14 سالرو بشنوه باشه خداحافظتون باشه من که امیدی به خدا هم دیگه ندارم کاش میرفتم خودمو خلاص میکردم که زجر نکشم

کسی بوده که این اتفاق واسش افتاده  باشه کمکم کنید تو رو خدا    

چرا ریپلای نمیکنی 

منو یکی لایک کرد برگشتم تاپیکت 

مگه به همین اسونیا آدم دو قطبی حساب میشه 

بابا ملت ایرانو ببری روانپزشک نود درصد مشکل روانی دارن ولی نه در این حد دیگه 

خاهر گلم عزیز دلم الکی خودتو مریض حساب نکن