2777
2789
عنوان

شما چجوری مراعات جیب شوهرتونو میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 67 پست
حالا نه دراون حد ولی خب چیزی که لازمه باید خرید

نه دیگه در حد نیاز که میشه یه زندگی عادی ببین دلت چی میخواد بخر 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نه شده تو یه روز ۳ تا مانتو خریدم حالا چون دلم کشید ول کن بابا خرج کن بگردو خوشی کن سفر برو 

واقعا راس میگن شوهرو هر جوری بار بیاری همون میشه از وقتی ک با هم عقد کردیم  همش دنبال چیز ارزون بودم ک پس انداز بشه برا شوهرم مثلا همیشه کیف ۳۰...۴۰ تومنی میخریدم یه بار یه کیفی دیدم ۷۰ تومن بود خاستم بخرم شوهرم میگف چ خبره گرونه حالا من ک خریدم ولی اگه از همون اول  ب جنس ارزون  راضی نمیشدم الان اینجوری نبود

واقعا راس میگن شوهرو هر جوری بار بیاری همون میشه از وقتی ک با هم عقد کردیم  همش دنبال چیز ارزون ...

اوه من اصلا فقط معازه های مارک و گرون اینجوری بارش اوردم من خرج نکنم کی خرج کنه؟ رستوران بهترین رستوران اصلا کوتاه نیاید بهش بفهمونید که خرج دارید. اگه کم خرج کنید یه بار یه کیف ۱۰۰ تومانی بخواید پیش چشمش خیلیه و شاخ میشه چه خبرته و فلان. من تا حالا لباس ارزون نخریدم تو ۵ سال حتی یه شرت اونم باید مارک باشه. 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
واقعا راس میگن شوهرو هر جوری بار بیاری همون میشه از وقتی ک با هم عقد کردیم  همش دنبال چیز ارزون ...

منم الان اینجوریم ِِ شاید دوسالی یه کیف بخرم😶😶میگه گرونهذبفکرمن باش چیکار فلان

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕
اوه من اصلا فقط معازه های مارک و گرون اینجوری بارش اوردم من خرج نکنم کی خرج کنه؟ رستوران بهترین رستو ...

وای نگو ما کلی باهم بحث میکنیم .😔سر خرجی دادن .

وای نگو ما کلی باهم بحث میکنیم .😔سر خرجی دادن .

از اول هر جور بار بیارید همون جوره. از یه جا به بعد زورشون میاد خرجتون کنن چون دیدن با کم هم ساختین اخه جالبه تو خرج نکنی معلوم نیست کجا خرج میشه. 

منم الان اینجوریم ِِ شاید دوسالی یه کیف بخرم😶😶میگه گرونهذبفکرمن باش چیکار فلان

🤦‍♀️ هیچی دیگه حالا قدر میدونن؟ نه میشه وظیفتون اشتباه محضه رحم کردن و مراعات کردن چون اخرش میگن مگه چیکار کردی؟ خب میخریدی؟ کی گفت نخر؟ منت میذاری؟ و دم در میارن پس عمرت داره میره تا میتونییی ازش بخوا خرج کن 

از اول هر جور بار بیارید همون جوره. از یه جا به بعد زورشون میاد خرجتون کنن چون دیدن با کم هم ساختین ...

واقعا . من جرات ندارم بهش بگم برام یه چیز کوچیک بگیر از مغازه داری میای بیار .ولی خالش و داییش زنگ میزنن سفارش میدن بلند بالا.  میگم چرا اینجوری میگه پول خودشونه دستم 😶یا ماشین داداششو برمیداره میبره هرچی عیبو ایرادشه رومیگیره میاد میگه مثلا فلان خرجشکردم واقعا چرا داداشم نمیرسه به ماشین این پولا چیزی نیس حالا اگه من همون پولو خرج کنم قهر میکنه😞

🤦‍♀️ هیچی دیگه حالا قدر میدونن؟ نه میشه وظیفتون اشتباه محضه رحم کردن و مراعات کردن چون اخرش میگن مگ ...

وای اره دقیقا حرفاشون همینه. اصن قدر نمیدونن ادم مراعات میکنه .جالبه مامان خودمم میگه مراعات کن😶اصن وضعیه.البته الان خیلی بهتر شده شوهرم قبلا هزار تومن میخاستم خرج کنم باید حساب میکردم بهم پول میده که کم نیارم . یا دغدغم بودچجوری پول بگیرم ازش

وای اره دقیقا حرفاشون همینه. اصن قدر نمیدونن ادم مراعات میکنه .جالبه مامان خودمم میگه مراعات کن😶اصن ...

اره هر چی میکشیم تقصیره ماماناس شوهر و مادرشوهر مارو زیره خاکم دفن کنن باز مامان میگه تو کوتاه بیا تو خوب باش اه😡😡😡😡😡

یه مادرشوهردارم ۵ سال از پدرشوهرم بزرگتره...بعد پدرشوهرم همیییشه هواشو داره سیاسته کامل داره همه چی ...

بلدن خواهر مث ما نیستن که . تو خونه بابام دلم به حال بابام نسوخت چرا باید تو خونه شوهرم دلم بسوزه.والا 😄😄

2810