2777
2789
عنوان

گوشی سامسونگ a20 یا هواوی y7 prim

| مشاهده متن کامل بحث + 2424 بازدید | 20 پست
خوبه خدا رو شکر

🥰

مال تو هم مبارک.

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط اینو بگم, اینا ک میگن هواوی هنگ میکنه فلانه, هواوی ٤۰۰ ٥۰۰تومنی چندسال پیشو کارکردن,  هواوی ...

من واسه خواهرم y7هواوی رو کادو خریدم وقتی رفتم براش بخرم فروشنده گفت شرکت هواوی الان دست شرکت اپل و تموم نقصاشو ازبین برده و خیلی خیلی گوشهای خوبیه منم برا خواهرم چندروز پیش خریدم خیلی خیلی راضیه 

من واسه خواهرم y7هواوی رو کادو خریدم وقتی رفتم براش بخرم فروشنده گفت شرکت هواوی الان دست شرکت اپل و ...

دقیقا.منم Y9دارم. بی نقص

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊