2777
2789
عنوان

تولد پدر عزیزمه،میشه یه فاتحه براش بفرستین

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سما جون خدا روح پدرتو شاد کنه.مرگ حقه.اما میدونم مرگ عزیزان سخته
من برادر 21سالمو تنها برادرم و حدود 5سال پیش از دست دادم.واقعا وحشتناک بود.آخه اون خیلی باهام صمیمی بود و همش پشتیبانم بود .تو همه جا و همه چی کمکم بود.اما عمرش کوتاه بود.اون یه فرشته ای بود کا خدا زود از پیشمون برد.آخه جای آدمای پاک تو این دنیای کثیف نیست.برادر خوبم سهیل تو خدمت سربازی داوطلب اعزام به مرز شد.و تو اولین روز ماموریتش تو ارومیه مرز سلماس ماشینش که آرپیچی داشت با مین کنترل از راه دور اقشار منفجر شد و برادرم و دو تا از دوستاش شهید شدن.سه روز طول کشید که جسم داداشم و بیارن.از ارومیه تا ساری.الان یه دختر سه ماهه دارم و آرزوم بود که داداشم بود و مثل دایی های دیگه بغلش میکرد و بیرونش بود .آرزوم بود که زنده بود و وقتی با شوهرم بحث میکردم با افتخار بهش میگفتم حواست باشه داداشم پشتمه.اما حیف.
نگفتم ناراحتت کنم خواستم بدونی که فقط دل تو درد نداره.اونا زنده ان و ما مرده
واسه برگشت آرامش به زندگیم دعا کنید...
ممنونم دوستاى گلم از همدردیها و مهربونیهاتون
میدونم میدونم
همیشه خودمم خودمو اینجورى دلدارى میدم
ولى امان از دلتنگى

واقعا از همدردى و مهربونیتون ممنونم
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/
سما جان براش فاتحه خوندم. دلم شکست با خوندن متنت. اشکهام سرازیر شدن بی اختیار و همینطور دارن میان پائین مثل بارون ابرهای بهاری.
خدا بیامرزتش.
من خوشبختم برای داشتن دو چشم بینا، دو گوش شنوا، دو دست و دو پای توانا ، زبانی گویا، بدنی سالم و همسر و فرزند و خانواده ای خوب و سلامت و شاد. پروردگارم ، برای همه داده ها و نداده هایت سپاسگزارم...