2777
2789

عزیزم بغیر از اسون بودن ...باید توجه داشت که ایا این مرجع تقلید شبهه ای در کارش نیست

من ک بخاطر همین شک وشبهه ها و صحبت ها میخوام عوضش کنم

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

ملاک انتخاب مرجع اعلم بودنشه. نه اسون گیریش. 

فعلا نظر اعلم بودن روی ایت الله سیستانی ایت الله فیاض و وحید خراسانی هستش

یک فرشته هست که فقط بیلاخ نشون میده.  اون مسئول رسیدگی به آرزوهای منه!!!!! 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ملاک انتخاب مرجع اعلم بودنشه. نه اسون گیریش.  فعلا نظر اعلم بودن روی ایت الله سیستانی ایت الله ...

کی همجین نظری داده ک فقط اینا اعلم هستن

از خودتون حرف درمیارید الکی 

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
کی همجین نظری داده ک فقط اینا اعلم هستن از خودتون حرف درمیارید الکی 

من پرسیدم این رو بهم گفتن.  از علمای قم پرسیدم. 

ملاک انتخاب مرجع اعلم بودنشه. نه اسون گیریش.  فعلا نظر اعلم بودن روی ایت الله سیستانی ایت الله ...

دقیقا من بخاطر همین موضوع اقای حرام است رو میخوام عوضش کنم

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

اعم که نمیشه همه اعلم باشن.  اعلم یعنی داناتر یکی فقط میتونه اعلم باشه نه ده بیست نفر... 

طبق چیزی ک من پرسیدم از علما اعلم فعلا اقای سیستانی بعدش ایت الله فیاض و وحید هستن. 

مکارم شیرازی بخاطر اون که گفت اینترنت 3G حرام است مسخره اش می کنند وگرنه واقعا از همه آسونتر. مثلا اگر نماز عشا یادت بره تا اذان صبح هم میشه ادا خوند. کسی که مادر یا پرستار بچه است هم اگر بهش جیش شد لازم نیست هر بار برای نماز خودش را آب بکشه. 

سلام  سوال شما  مشکل داره کلا چون معیار نمیتونه باشه   این دو تا سایت رو شما یا هر کسی که پیاما رو میخونه لطفا ببینه یا خودش در این موضوع تحقیق بیشتری کنه https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=27271
https://hadana.ir/آسان-گیر-ترین-مرجع-تقلید-کیست/