2777
2789

سلام دوستان 

داداشم یه شهر دیگه زندگی میکنه 

امشب خونمون بودن 

دختره شربت رو ریخت ...باباشم عصبی شد و بچه رو هولش داد  و بچه افتاد رو جلو مبلی  خیلی ناراحت شدم 😑😑 شما چحوری به بچه هاتون میگید این کار نکن ...یا این کارت زشت بود ؟؟؟؟

اصلن بچه ی که هنوز دوسالش نشده متوحه میشه ؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاک بر سر احمقش 

ریخت که ریخت فدای سرش مگه بچه میفهمه ؟؟؟

منم عصبانی میشم بعضی وقتا ول نهایتش اینه که به دخترم مثلا میگم ( اوووف نکن هانا دیوونه شدم 🥵🥵)

بعدش از عداب وجدان میمیرم که چرا بهش اینو گفتم

من عصبی میشم کسی بچشو جلوم بزنه خودمم اصلا عصبی شدن و خسته شدنمو ب روی دخترم نمیارم ولی شوهرم بعضی وقتا عصبی میشه و ب دخترم اخم میکنه ک من باهاش برخورد میکنم البته اینم کار اشتباهیه بچه دو تربیتی میشه پدر و مادر باید با هم روال باشن تا بچه ادب یاد بگیره 

میشه برا صلوات بفرستید محتاجم ب دعاهاتون    

اینجور ادما بچه رو شبیه کیسه بکس میبینن

بچه زیر دو سال نکن براش معنی نداره باید ازاد باشه شیطنت کنه ولی با کنترل کامل پدر و مادر 

یعنی مدام باید پدر و مادر کنارش باشن مراقب باشن خراب کاری نکنه یا وسیله ای چیزی جلو دستش نباشه

اعصاب ندارین بچه نیارین 

چرا میارین بعد پرتش میکنین اینور و اونور

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

من همه باید ونبایدهارو به بچه با آرامش میگم به هیچ وجه نمی‌زنم اونم بچه دوساله

بچه اسمش روشه بچس نمیدونه که

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
اینجور ادما بچه رو شبیه کیسه بکس میبینن بچه زیر دو سال نکن براش معنی نداره باید ازاد باشه شیطنت کنه ...

اره منم خیلی ناراحت شدم 

با این حال مریضم 

دلم کباب شد واسه بچه 😭😭