سلام پسر من 12آذر دنیا اومد وزنش 2900 بود بعد 2ماه شیرمو خوب نخورد بخاطر همین الان یک هفته شروع کردم حریره میدم وزن 5 ماهگی 7300 بود برای شما چند بود و الان چنده؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شرمنده سرعت سایت خیلی پایین. غلظت از ماست کمتر نمیدونم چطور دقیق بگم مهم نیست فقط غلیظ نباشه چون بچه تا دیروز شیرکه مثل آب میخورده حالا یکدفعه غلیظ بهش نده، دکترش گفته شروع کنی؟ چون من تو سایت خوندم بچه ها بعد 3 ماهگی ماهی نیم کیلو اضافه میکنن-؟
نی نی منم 22 اذر با وزن 3.600 به دنیا اومده. وزن 5 ماهگیش 7.400 بوده. بهش فرنی می دم از ماه پیش. 7.400 وزن خوبیه برای 5 ماه البته دکترش می گه. قطره اهنم از ایم ماه شروع کردم. یعنی از دیروز...
سلام کیان منم 23 اذر بدنیا اومد 20روزی میشه که فرنی رو بهش میدم اما 2روزه بهش حریره میدم. شیر خشکم به عنوان کمکی از 2 ماهگی دادم خوشحال میشم باهاتون همراه باشم......
پسر منم ٩ اذر به دنیا اومده،وزنش موقع تولد ٣١٥٠ بوده تو ٥ ماهگی ٧٦٥٠ بود. دکتر گفت کمکی شروع کنم. بهش سرلاک میدم و قرار شده از ماه دیگه حریره بدم. ویتان هم شروع کردم.