2777
2789
عنوان

دبستان دخترانه آتیه سازان منطقه 3

8568 بازدید | 14 پست
اصلا راضی نیستم دیگه خسته شدم اینقدر دنبال مدرسه گشتم فکر کنم مدارس دولتی بهتر باشن از خود معلمشون خیلی راضیم ولی بقیه چیزهای مدرسه افتضاحه به هیچ کدوم از قولهائی که داده بودند عمل نمی کنند فوق برنامش افتضاحه ناهارش مزخرفه هر چی هم میگی کار خودشونو می کنند خیلی خودشونوگم کردن مثل اینکه نمی دونند تعداد مشتری هاشون زیاد شده به واسطه ما مادرها توی فضای مجازی بوده دلم خیلی ازشون پره
تا زنده هستم شکست نخورده ام
هیچی مثل مدرسه دولتی نمیشه

واسه چی پولتونو تو این مدرسه ها حروم می کنید اخه ؟
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
مامان پانیذ حال شما خوبه ؟
از نظر شما درباره مدرسه آتیه سازان تعجب می کنم چون دختر من هم 2 سال توی این مدرسه داره درس می خونه و از همه جهات آموزشی و سطح آموزشش خیلی خیلی راضی هستم .
حتی یک روز به دخترم گفتم از نهارت یکم بیار خونه من می خوام بخورم ببینم چه کیفیتی داره و وقتی دخترم این رو خواسته بود مدیر مدرسه چندین بار یک پرس غذا برام فرستاد تا بیاره خونه و غذا برخلاف نظر شما افتضاح نبود و خوشمزه بود .
محیطش هم کاملاً برای بچه ها شاده و رابطه بسیار نزدیک و صمیمی که مدیر مدرسه با دانش اموزان داره خیلی نظر من رو جلب می کنه .
برای من خیلی مهمه که بچم با اشتیاق به مدرسه میره و هیچ استرسی هم نداره و فکر می کنم این مهم ترین پارامتر برای یک مرکز اموزشی موفق هستش .
شما اگه جایی رو می شناسید که بهتر از آتیه سازان عمل می کنه توی منطقه 3 به ما هم معرفی کنید .
راستی قصد داری امسال پانیذ رو کجا ثبت نام کنی ؟
سلام مامانه پانیز اینقدر بی انصاف نباش شاید بچتون مدرسه دیگه ای نرفته که بتونی مقایسه کنی ببینی که فرق آتیه سازان رو با مدارس دیگه چیه من بچم دوسال جای دیگه بود اعصاب وروان برام نموند وقی با اکراه بچمو آوردم فکر نمی کردم خوب باشه می گفتم اینم مثل غیر انتفاعی های دیگس ولی در عرض سه ماه اول سال از بچه پر از ترس واسترس من بچه ای ساخته شد که همه جا میتونی به راحتی نظرشو بیان کنه از نظر آموزشی هم که دیگه اصلا حرف نداره مدیرش وموسسش هم با تجربه اند هم باسوادن هم خوش اخلاق ومهربون وبااحترام در مورد ناهارش هم باید بگم مزاج بچم خیلی حساسه ولی تا به حال از غذای مدرسه هیچ نوع حساسیتی نداشته خیلی هم دوست داره دخترم پر خوره میگه مامان ایقد غذاش خوشمزس من دوبار میگیرم میخورم بهم میگن اگه سیر نشدی بیا بازم بگیر خداوند عمر طولانی بهشون بده بتونن کار خوبشونو به خیلی ها ارائه بدن راجع به دولتی اصلا فکرشو نکن چون معلماش به خودشون فشار نمییارن که بچت یاد بگیره خواهرم دخترش دولتیه رفته اعتراض کرده مدیرش با بی لحن بدی گفته همینه که هست راضی نیستی ببر جای دیگه اگه میخوای بچت وخودت دچار استرس وناراحتی بشه و سطح آموزشش بیاد پایین ببر جای دیگه خودت میدونی برای این مدرسه دانش آموز زیاده این ماییم که ضرر میکنیم بیشر فکر کن مطمئن باش بهترین غیر انتفاعی همینه
سلام به مامانای خوب درمورد مدرسه آتیه سازان هرچی بگم بازم کمه خوشحالم که حرفم به همه ثابت شد که آتیه سازان بهترینه سال گذشته دوتا از مامانا بچشون ورداشتن بردن مدرسه دیگه گفتن چرا به بچه های ما تو المپیاد ریاضی جایزه ندادن بهشون گفتم حتما در حد گرفتن جایزه نبودن فقط نفرات اول تا سوم جایزه گرفتن بسیار بی منطق گفتن باید به همه جایزه میدادن گفتم پس فرق بین المپیادی با غیر المپیادی تو چیه وبچه شما باید از حالا فرق تلاش کدرن رو بفهمه خلاصه رفتن وچند روز پیش که دیدمشون کلی پشیمون شدن ولی روشون نمیشه برگردن وکلی اضهار پشیمونی کردن میگفتن مدرسه ای که بردن اصلا خود کتاب رو خب کار نمیکنن که هیچی وقتی گفتن کتاب کمک آموزشی چی مدین به بچه ها کلی غرغر کردن که اصلا درست نیست کتاب اضافه دادن وکلی ایرادای دیگه ...... پس نباید عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی
سلام به مامانای خوب درمورد مدرسه آتیه سازان هرچی بگم بازم کمه خوشحالم که حرفم به همه ثابت شد که آتیه سازان بهترینه سال گذشته دوتا از مامانا بچشون ورداشتن بردن مدرسه دیگه گفتن چرا به بچه های ما تو المپیاد ریاضی جایزه ندادن بهشون گفتم حتما در حد گرفتن جایزه نبودن فقط نفرات اول تا سوم جایزه گرفتن بسیار بی منطق گفتن باید به همه جایزه میدادن گفتم پس فرق بین المپیادی با غیر المپیادی تو چیه وبچه شما باید از حالا فرق تلاش کدرن رو بفهمه خلاصه رفتن وچند روز پیش که دیدمشون کلی پشیمون شدن ولی روشون نمیشه برگردن وکلی اضهار پشیمونی کردن میگفتن مدرسه ای که بردن اصلا خود کتاب رو خب کار نمیکنن که هیچی وقتی گفتن کتاب کمک آموزشی چی مدین به بچه ها کلی غرغر کردن که اصلا درست نیست کتاب اضافه دادن وکلی ایرادای دیگه ...... پس نباید عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی
سلام اگه مدرسه غیر انتفاعی عالی میخوای برو آتیه سازان تو منطقه 3 واقعا هرچی بگیرن نوش جونشون چون میبینیم که برای بچه از نظر آموزشی چیزی کم نمیزارن محیط مدرسه شاد وبی استرس همراه با آموزش عالی ...رفتارهای عالی معلمای خوب ومسلط بااین که کلاساش بزرگه هر کلاس شاگرداش 20 تا بیشتر نیست در صورتی که میتونن 40 نفرم توکلاس به راحتی جا بدن ولی مدیرش گفته تعداد زیاد از کیفیت کار کم میکنه / حیاط بزرگی داره اما سالن غذا خوری واستخر وسالن ورزشی نداره منم چون هدفم آموزش عالی بود نه فضای شیک وقشنگ این مدرسه رو انتخاب کردم وبه انتخاب خودم تبریک میگم چون هدفی رو که برا خودم تعیین کرده بودم توی این مدرسه برای دخترم به دست آوردم / از مادرای عزیز میخوام حتما سری به این مدرسه بزنن فضای شیکی نداره ولی مدیر وموسس توانا وانتقاد پذیر وبسیار با تجربه وبا سوادی داره آموزش درسی واخلاقی عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه

سلام  اگه دنبال یه مدرسه عالی هستی  آتیه سازان فوق العاده هستش  قبولیهای تیزهوشان ونمونه دولتی خیلی زیاده  چون عالی آموزش میدن 

همه برای پیدا کردن یک مدرسه خوب برای دلبندشان دلهره شدید دارند که طبیعی است منم این دلهره ودلواپسی رو داشتم وخیلی وسواس به خرج دادم وخیلی گشتم تا آتیه سازان رو خدا سرراهم گذاشت توچند سالی که دخترم توی این مدرسه هستش با تمام وجودم راضیم مخصوصا الان که نزدیک سن بلوغشه تمام چالشهای سن بلوغ رو بهشون یاد دادن من خودم مانده بودم که چه طوری بهش بگم روم نمیشد ولی مدرسه خودش دانش آموزان رو راهنمایی وآموزش داد وبرای مادرا کلاس گذاشت که چه طوری با مساله بلوغ برخورد داشته باشیم وچه طور با حساسیتهای دوران بلوغ برخورد داشته باشیم که به روح وروان بچمون اسیب نرسه درس دادنشونم که عالیه دخترم رو واقعا خود کفا کردن اصلا کاری به تکلیف انجام دادنش ندارم خودش میاد همه کاراشو میکنه من فقط دیکته میگم وچون وسواس دارم ازش در س که میپرسم میبینم همه رو توکلاس یادش دادن با دختر دوستم که اونم کلاس پنجمه بعضی وقتها باهم درس میخوندن ومن میدیدم که دخترم تونقطه 100 باسواده ودختر دوستم تونقطه 10 هم نیست در حالی که اونم یه مدرسه غیر انتفاعی سرشناس میره ودیدم که همه مساله هاشو دخترم براش با سرعت حل میکنه واون هاج واج نگاهش میکنه حالا دخترم شده معلم خصوصی دوستش هر روز میاد دخترم یادش میده وشهریه ای که دوستم به مدرسه دخترش داده نزدیک به دوبرابر شهریه ای هست که ما دادیم ولی آموزش دختر من کجا ومال اون کجا از زمین تا آسمون فرق داره ومن اینو مدیونه مدیر ومعلمای مدرسه آتیه سازان هستم 

سلام دختر من امسال ششم بود برای امتحانات نهایی قرار شد پدرش با دخترم کار کنه چندتا از بچه های مجتمع مسکونی هم که دوست دخترم وکلاس ششم بودند اومدن منزل ما تا همسرم همراه با دخترم با اونها هم کار کنه مرجع کار کردن کتاب وپلی کپی هایی بود که در طول سال مدرسه آتیه سازان داده بود دوستای دخترم به قول خودشون وپدر ومادرشون شاگرد اوله کلاسشون بودن ولی دختر من شاگرد پنجم یاششم کلاس بود  همسرم شروع به کار کرد هر مسئله ای میگفت دخترم با سرعت حل میکرد ولی دوستاش هاج واج مونده بودن واصلا توانایی حل رو نداشتن همین چا بود که من فهمیدم آموزش این مدرسه چه قدر عالی بود علاوه بر آموزش عالی روی اخلاق ورفتار بچه ها عالی کار میکنن 

من وهمسرم نه یک بار بلکه هزار با از خانم دکتر مولایی  ومعلمین این مدرسه تشکر میکنیم                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

سلام من دخترم از پیش دبستانی تا الان که کلاس سومه تو این مدرسه  درس خونده همه جوره عالیه مخصوصا تو اوضاع کرونا مثل حضوری عالی کار کردن  من هدفم اینه که دخترم تیزهوشان قبول بشه چون هرسال نصف بیشتر بچه هاشون تویه  تیزهوشان قبول میشن و درس دادنشون خیلی قوی وسطح بالاست شهریه شونم نسبت به مدارسی که شهریه خیلی بالا میگیرن واصلا خوب کار نمیکنن  مناسبه   واسه کسایی که آموزش خوب برا بچه هاشون میخوان  بهترینه ولی اگه نمره  بیست الکی میخوان بدترین جاس من که خیلی زیاد راضییم

سلام من دخترم از پیش دبستانی تا الان که کلاس سومه تو این مدرسه  درس خونده همه جوره عالیه مخصوصا ...

سلام خوب هستین منم میخوام دخترم رو آتیه سازان منظریه ثبت نام کنم شما راضی هستین معلم سوم شون رو میناسین لطفا بگین

سلام دختر من امسال ششم بود برای امتحانات نهایی قرار شد پدرش با دخترم کار کنه چندتا از بچه های مجتمع ...

منم ميخواستم اطلاعات كسب كنم در مورد آتيه سازان ولى واقعا مدل پيام هاى شما شبيه تبليغه

هیچ انسانی نه دوست توست و نه هیچ انسانی دشمن تو بلکه هر انسانی معلم توست ...
2810