سلام اگه دنبال یه مدرسه عالی هستی آتیه سازان فوق العاده هستش قبولیهای تیزهوشان ونمونه دولتی خیلی زیاده چون عالی آموزش میدن
همه برای پیدا کردن یک مدرسه خوب برای دلبندشان دلهره شدید دارند که طبیعی است منم این دلهره ودلواپسی رو داشتم وخیلی وسواس به خرج دادم وخیلی گشتم تا آتیه سازان رو خدا سرراهم گذاشت توچند سالی که دخترم توی این مدرسه هستش با تمام وجودم راضیم مخصوصا الان که نزدیک سن بلوغشه تمام چالشهای سن بلوغ رو بهشون یاد دادن من خودم مانده بودم که چه طوری بهش بگم روم نمیشد ولی مدرسه خودش دانش آموزان رو راهنمایی وآموزش داد وبرای مادرا کلاس گذاشت که چه طوری با مساله بلوغ برخورد داشته باشیم وچه طور با حساسیتهای دوران بلوغ برخورد داشته باشیم که به روح وروان بچمون اسیب نرسه درس دادنشونم که عالیه دخترم رو واقعا خود کفا کردن اصلا کاری به تکلیف انجام دادنش ندارم خودش میاد همه کاراشو میکنه من فقط دیکته میگم وچون وسواس دارم ازش در س که میپرسم میبینم همه رو توکلاس یادش دادن با دختر دوستم که اونم کلاس پنجمه بعضی وقتها باهم درس میخوندن ومن میدیدم که دخترم تونقطه 100 باسواده ودختر دوستم تونقطه 10 هم نیست در حالی که اونم یه مدرسه غیر انتفاعی سرشناس میره ودیدم که همه مساله هاشو دخترم براش با سرعت حل میکنه واون هاج واج نگاهش میکنه حالا دخترم شده معلم خصوصی دوستش هر روز میاد دخترم یادش میده وشهریه ای که دوستم به مدرسه دخترش داده نزدیک به دوبرابر شهریه ای هست که ما دادیم ولی آموزش دختر من کجا ومال اون کجا از زمین تا آسمون فرق داره ومن اینو مدیونه مدیر ومعلمای مدرسه آتیه سازان هستم