2777
2789

سلام

شبتون بخیر🦋

تاپیک های قبلیم هست با توضیحات بیشتر. تعمیر کارسخت افزار هستم و کارشناس الکترونیک و عاشق تعمیرات. هر گوشی بلااستفاده و شکسته و خاموش حتی  که بعضی از قطعاتش سالم باشه بکارم میاد و قابل استفادست.

مدل و عکس گوشی ها رو میتونید تلگراام بفرستید  تا ان شالله ازتون خریداری بشه.

۰۹۳۳۳۲۰

۱۲۱۲

حتی گوشی قدیمی دکمه ای

یک صلوات خودتون رو مهمان کنید سپاس از همکاری شما...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

گوشیم سونی z2   هاردش سوخته چندمیخرین؟؟

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گوشی شکسته 

گوشی خراب 

گوشی قدیمی 

خریدارم 

اینو بزنید عنوان 😂

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
گوشی شکسته  گوشی خراب  گوشی قدیمی  خریدارم  اینو بزنید عنوان 😂

سلام

چشم

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سامسونگ شیش شکسته

سلام

عکسشو تل یا واتس محبت کنید ان شالله خریداری میشه

ی جی ۵ دارم  خاموش

سلام
۰۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲
عکسشو تل یا واتس محبت کنید ان شالله خریداری میشه

من هوآوی p 8 دارم بردش میکن تاب برداشته چون انتنش بالا نمیاد. خیلی دنبال بوردش گشتم نبود. به کارتون میاد؟ حدود قینتی که خریدلریش میکنین چتد؟

مبتلایم کرده ای، درمان نمیخواهم که عشق ❤ ؛ بی گمان شیرین ترین بیماریِ دوران ماست.../.