2777
2789
عنوان

افتادگی پلک بعد از بوتاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 21779 بازدید | 46 پست
اسم قطره ایرانیش رو میخواستم بدونم. چون چند جا پرسیدم گفتن هیچ قطره ای موثر نیست براش

خاطرم نیس متاسفانه

قطره خارجی اش اپراکلونیدین هست

به داروخانه بگین... اونا خودشون میدونن مشابه ایرانی اش رو .. میگن بهتون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم بعله  خداروشکر یه قطره ریختن که سه روز دوره اش بود و باید عضله چشم رو بع حالت اول ...

عزیزم شما بعد چند وقت مشخص شد پلکتون افتادگی داره پیدا میکنه؟میگن تو همون روزای اول معلوم میشه.آره؟

2803
2804
سلام عزیزم شما افتادگی پلکت خوب شد چیکار کردی میشه به منم بگید ؟شب عیدی چشمام داغون شده

حدود یک ماه بعدش خوب شد ولی چه فایده عروسی خواهر عزیزم چک و چوله بودم. اون مدت دائم دوش گرم میگرفتم چشمام و اون ابرومو با حوله گرم و مسواک برقی یا فیس براش برقی و ماساژور دستی ماساژ میدادم و با آب گرم و حوله گرم مالش میدادم. میگن باید بری همون دکتر که گند زده  موادی تزریق کنه تا اثر بوتاکس خنثی بشه یا با یه دستگاهی که احتمالا اسمش آر اف هست اون قسمت صورتت که افتاده رو ماساژ بده تو یکی دو جلسه کاملا خوب میشه ولی دکتر من یه شهر دیگه بود تا اونجا هم رفتم اما قبول نکرد بیوجدان دکتر پری سوداگر شهرضا بود. یه دکتر دیگه هم گفت برید دکتری که خرابکاری کرده قطره آنتی بوتاکس بزنه قطره اش گرونه و برای خودتون به صرفه نیست بخرین، دکترهایی که کار بوتاکس میکنن ممکنه داشته باشن. من مثلا لیوان گرم چایی رو اون قسمت صورتم میذاشتم کلن گرمش میکردم. بهترین کار اینه که بری پیش همون دکتر شاکی بشی تا با یه دستگاه خاص گلکتو ماساژ بده و ، سریع مشکلو برطرف کنه 

اما برای مامانم هنوز بعد از سه ماه و نیم خوب نشده، یه ذره بهتر شده، چون کارایی که من کردم رو انجام نداد

2805
یه دو هفته دیگه خودش رفع میشه

تاپیک قدیمی هست بالا اومده 😁تا اثر بوتاکس نره پلک همین جور میمونه  خودم یبار گند زدم چون   

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
خانوما پلک منم افتاده  هر روز حوله گرم و سشوار میگیرم. توروخدا کامل خوب میشم یا ماندگاره؟ بعذ ...

سلام عزيزم شما پلكت خوب شد؟ منم پلكم چند ماهه افتاده هنوز خوب نشده چقدر طول كشيد تا خوب شه؟

2801