دیزی ای زیاد داره کلا ولی شاید بشناسن تقریبا اوایلشه نگاهم کنین پیدا میشه از سمت اردبیل به نیر اون دست خیابونه که باید از دور برگردون برگردین چند متر بعد از اونه 😁
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ادب بی ادبی کردین جوابتونودادن ترک هاهیشکدوم اهل دعوانیستن مشکل ازخودتون بوده حتما
اتفاقا برعكس ميگييي تَرك ها خود دعوا گر سليته بازي هستن نميدوننستي بودن حتما تَو ترك هستي داري اينجوري حرف ميزني مثل ترك ها بي احترامي ميكني من نگفتم كسي مشكل داره گفتم بد برخورد ميكنننن نگفتم ترك يا فارس كلا گفتم بد برخورد ميكننن
[QUOTE=102093717]کبابی حاج قربون تو خود اردبیله؟ از همه چیزایی که گفتی چسبیدم به غذاش بس که شکمو ام من😂[/QUOTEبالاترشم مغازه شوهر منه...خخخخ بهش سر بزنین
بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒 گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪 یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒 گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪 یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
اصولا سرعین همه چی کنار همه. و پهن لو هم دقیقا وسط ماجراست! رویال فقط اسم داره اگرنه اصلا به دل من ن ...
وای ممنون عزیزدلم بابت وقتی که گذاشتی و این همه نکته خوب و مهمی که گفتی😍❤برای منم تمیزی خیلی مهمه بار آخری که رفتیم اصلا آبگرم نرفتم به خاطر خاطره بدی که تو ذهنم بود البته میگم مال خیلی سال پیش بودا