سلام عزیزم.به نظر من از سایت دادسان وکیل بگیر.فکر کنم بهترین وکیل تبریز رو اونجا پیدا کنی.خیل خوبه سایتش.وقتی مشکلتو ثبت میکنی بهت رزومه و قیمت و درصد موفقیت وکیل های متخصص رو میده چون همینطوری نمیشه گفت بهترین وکیل تبریز کیه.وکیل باید توی موضوعی که میخوای بهترین باشه.
وکیل زیاد هست تو تبریز ولی وکیلی که با وجدان کارتو جلو ببره و هزینتو کم کنه خیلی کم هستن . من خودم چند وقت پیش پرونده خواهرم را بردم پیش یک وکیل هم مشاورشون خوب بود و هم خیلی کم هزینه گرفتن ازمون . تو چهار راه ابرسان دفتر دارن ، اسمشون تقی ولیزاده هست . اگر اشتباه نکنم شماره دفترشون باید ۰۴۱۳۳۳۷۲۴۵۳ باشه ، بازم از ۱۱۸ چک کنین شماره را
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ما تبریز زندگی میکنیم اینجا چون تعداد وکلا زیاد شده انتخاب کردن بهترین وکیل یکم سخته. چند وقت پیشا دخترخالم یه سایتی رو بهم معرفی کرد به اسم برترین وکیل. به نظرم واقعا سایت خوبی بود. یکی از عنوان هاش، چگونگی پیدا کردن بهترین وکیل در تبریز بود که خداروشکر با مطالعه این مطالب تونستم بهترین وکیل در تبریز رو بالاخره پیدا کنم
بهترین وکیل نه تنها تبریز بلکه همه جا ایران بیشک افشین محمدپور اصل
تجربه زیاد
بخدا دیگه ناامید شده بودیم با تبحر و تجربه و البته صداقتش پرونده مون عالی جلو برد بچه ها اگه مشکل دارین حتما ازش مشاوره بگیر مخصوصا تو زمین و چک نامبر وان تبریز