2777
2789
سلام متین جان من به یادت بودما عزیزم شما نمیخوای عضو گروه شی؟راستی رادوین خان چطوره واکسن یه سالشو زد وزنش چطور بود و قدش بزرگ شده بود یا نه
خدایا هیچوقت با بچه ها منو امتحان نکن
سلام فراموشی چرا متین جون تو عزیز دلی می دونستیم 22 باید بری نظر دکتر آخر بگیری منتظریم خودت بیای خبرای خوش بدی اگه هی بپرسیم که درست نیست تو هم حساس تر می شی!!!!!!!!!!!!!! عسل جون ساس . کک اینا از کجا سرشون درومد گلم؟؟ مهلا جون اگه بلد بودیم دریغ نمی کردیم اناییل جان پسری لب به برنج و سیب زمینی نمی زنه عاشق میوه است میوه نشاسته ای سراغ ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فینگیلیا خوبن؟؟؟؟؟؟؟؟آدرینا ومهرسا و مهدزاد و سورنا و آوا و کیارش رفتین واتس آپ نامردا
نه چندان نرمی کن که برتو دلیر شوند ونه چندان درشتی که ا زتو سیر گردند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان بسر منم مردادیه یه سوال دارم..از وقتی یکساله شده یکم بیحوصله شده وسر به هوا قبلا باهاش. حرف میزدم بیشتر توجه میکرد الان همش میخواد به همممهههههه جی دست بزنه البته دندون اسیاش خیلی وقته سفت شده داره در میاد امروز هم دیدم یکی از دندونای نیشش هم سفید شده
هوری جان من چقدر داد زدم فریاد زدم نرین دنبال این تکنولوزی حالا ببین همه رفتن کسی دور رو برم نیست چنین بی کس شدن در باورم نیستتتتتتتتتتتتتتت
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
مامان دیما جون اولین نینی که داره آسیاب در میاره تو این گروه . سخته.... براش مسواک انگشتی استفاده کن و هویج بزار فریزر بده دستش و گوشت کبابی و شبا هم میتونی استامینیفون بهش بدی بخوابه!!!!!!!!!!!!
نه چندان نرمی کن که برتو دلیر شوند ونه چندان درشتی که ا زتو سیر گردند.