2777
2789
آرسن جون مگه میشه فراموشت کرد آخه؟ رادوین گل چطوره؟ مامی مهرسا خیالت راحت ما همه با هم هستیم.
چرا بعضی از آدما مغزشون اندازه نخود اما دهنشون اندازه هندوانه س؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییییییییییییییی هفته دیگه این موقع من مدرسه هستم بیاد دختر یرو تنها بذارم شبها تا صبح دو بار بیدار میشه برای شیر اگه همین طوری پیش بره باید همش سر کلاس چرت بزنم خدایا چطوری با بچه ها سر و کله بزنم واییییییییییییییییییییییییییییی
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
شماها خواب بچه هاتون درست شد ؟ با لیوان اب میخورن ؟ مهرسا هنوز نمیتونه با لیوان بخوره با قمقمش میخوره نمیدونم چی کار کنم
آناییل جون اسم نی نیم آراد. البته یک پسمل دیگه هم دارم که آقا شده یازده ساله است. پسمل منم داره دندون آسیاب درمیاره.خیلییییی سخته. بچه ام یکبار از درد دو روز تب کرد ولی درنیومد.الان یک هفته است بچه ام شبها از درد تو خواب نق میزنه.
إلهي و ربي من لي غیرك
پسری منم هلو و سیب و شلیل باهم رنده میکنم می خوره البته تو چند دفعه موزم نصفش رنده میزنم.خیار خودش گاز میزنه من از ترس اسهال نمی دم. انگورم 10 تا دونه اما غذا رو نگو هیچ به هیچ مگر گوشت خالی یا در حد نک زدن الان استانبولی براش گذاشتم میگفتم با خودم ای خدا اگه بخوره خستگی هیچی به تن مادر نمی مونه ......فک کنم تو دلم نذرم کردم
نه چندان نرمی کن که برتو دلیر شوند ونه چندان درشتی که ا زتو سیر گردند.
آب میوه که اگر هویجی چیزی ولی آب سالاد که ترش رو خودش با کاسه میره بالا دیشبم یه دیش دیش آوردم واسه خودم دیدم بله آقا نزدیکه مشماشم بخوره
نه چندان نرمی کن که برتو دلیر شوند ونه چندان درشتی که ا زتو سیر گردند.
ابو یعنی ابی بیشی یعنی پیشی ماما بابا د یعنی دست ابو بازم یعنی ابرو کلمه هایی که دختری میگه چی کار کنم این قدر شب بیدار نشهههههههههه دیوونه شدم دیگه