2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما دختر من تیرماه دنیا امده واز دوماهگی شیرم توخواب واگر بیداره فقط یه مک میزنه ودیگه نمی خوره مثل اینکه مشکل اکثر شماها بوده میشه لطف کنید بگید چیکار کردید؟مشکل چطوری رفع شد وچقدر طول کشید ازهمه ممنونم
سلام مامانی ها خوبین؟ خسته نباشین همگی. راستی بچه ها از رخا خیلی وقته خبری نیست. کجایی رخااااااا؟؟؟ کیارش کوچولو خوفه؟
چرا بعضی از آدما مغزشون اندازه نخود اما دهنشون اندازه هندوانه س؟؟؟؟
سلام مامانای مهربون خوبید بچه ها خوبن چه خبرا ممنونم سارا جونی که بفکرم بودی عزیزم آوا چطوره والا وقت نمیکنم بیام اصلا 1ماهه تبلتم شارژ نداشت باور کن وقت نداشتم شارژش کنم
گل پسرم 16 مرداد بدنیا اومد.... خدایا ممنونم
دندونای مهرسا داره سیاه میشههههههههههههههههههههههههههههه من همیشه ته حلقش میچکونم تازه بعدشم مسواک و اب نمیدونم چرا این طوری شد
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
من تو تایپک خوندم که وقتی بچه هاتون کوچولو بودن مثلا سه ماهه برا یه مدت شیر نخوردن یا اگر خوردن تو خواب بوده بچه منم الان دوماهشه می خوام بدونم چیکار کردین تا شیر خوردن ؟مشکل چطوری رفع شده الان متوجه شدین؟