2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعدشم ساغر جالن اولن اینا دندون شیریه پس اشکال نداره اگه هم سیاه بشه . بعدشم چطور این دکتر بر عکی همه حرف میزنه . بلافاصله اب بده طوری نمیشه من اوایل صبح میدادم چون بعدش باز شیر میخورد حالا دیگه شب میدم بهش بعدشم دندنوناش رو مسواک میزنم بچه ها امروز به مهرسا شیر گاو دادم اولش دوست نداشت اما اخرش مجبور شد به جای اب بخوره
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
وای بچه ها دیشب اینجا زلزله اومد یعنی یه صدایی کرد و چنان لرزوندمون که نگو خیلی ترسدیه بودم همین طور میلرزیدم از خونه زدیم بیرون و رفتم در دل ماشین . جالبه ها هر شبمهرسا بعد شیری که میخوره میخوابه دیشب کاملا اجیر بود و خواب نداشت انگار بچم فهمیده بود میخواد زلزله بیاد .وای یادم میاد چه صدایی داشت اشکم در میاد .
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم