2777
2789
نازلی جون،رادوین هم کم خونی داره. 2 سی سی ویتان و یک سی سی آهن ایرانی میخوره. 3 ماه دیگه دوباره باید آز خون بده. البته دو شنبه هم ژیش متخصص اطفال تهرانش وقت گرفتم.به اونم آزمایشش رو نشون میدم ببینم چی میگه. آمپول چرا واسش نوشته؟مگه بچه ها هم آمپول میدن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابک جون،رادوین هم چند وقت پیش ادرار سوختگی داشت. دکتر بهش کلوتریمازول و هیدروکورتیزون داد. تا 14 روز استفاده کردم. خیلی خوب بود.هرچند همون 3 روز اول خوب شده بود ولی دوره درمان داشت و من ادامه دادم
اناییل جان مطمنئن باش 100 درصد میکاییل حالش خوبه و مشکلی نیست بابا برای هر خالی که بچه در میاره که نمیشه به سرطان مشکوک شد مگه خودمون کم خال داریم
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
راستی شما شیر گاو میدین به بچه ها اگه اره اولش رو چه مقدار شیر دادین منظورم اینکه با اب قاطی کردین ؟ من شیر محلی گرفتم نمیدونم چقدر اب بریزم اصلا اب میخواد بریزم ؟
راستی دو شنبه میخوام واسه مهرسا تولد بگیرم البته این بار برای خانوده شوهرم . با اینکه زیاد تمای ندارم اما خوب دیگه مجبورم . شوشو میگه شام بده منم گفتم نوچ همون عصرونه کافیه کیک سفارش دادم میخوام سالاد الویه هم درست کنم از سرشون زیادیه دیشب با اینکه بعد اون همه حرفی که مادر شوهرم بهم زد دوست نداشتم رفتم خونه مادر شوشو منم اصلا اعتناش نکردم همش با جاریم حرف میزدم خودش هی میخواست سر حرف رو باز کنه منم سر سنگسن بودم باهاش دلم خنک شد شوهرم گفت زنگ بزن خواهرم اونو دعوت کن گفتم به هیچ وجه نمیزنگنم مجبور شد خودش زنگ بزنه اون بیشعور هم شندیم فقط احوال مهرسا رو جویا شد .به شوهرم گفتم دیددی من برای همین کاراشه که نمیزنگم بهش . چند روزه دختر من این طوری شد نکرد یه زنگ بزنه حالشو بپرسه اینا کین دیگه به نظر من از نسل داعشن
مامان مهرسا من ماست و بستنی رو هم در حد یه قاشق اونم با ترس ولرز میدم.کاش حساسیتش خوبشده باشه بتونه بخوره بستنی خیییلی دویت داره.میترسم بیشترش کنم.
پسر کوچولوی من با اومدنت دنیای من معنا گرفت
سلام چندروز نبودم ببخشید دلم براتون تنگولیده بود خانوما یه نکته برای قطره خوراندن ها:لطفا حین چکاندن .بینی بچه رو بگیرید تا قورتش بده و تفش نکنه و جذب بشه دندوناشونم سیاه نشه نازلی جان متین جان و بقیه فک میکنم به علت تف کردن قطره هاشون جذب نشده اناییل جان ایشالا حتما هیچی نیست اونا وظیفشونه دقت کنن مامی مهرسا ما قدرتمون به آدمای بی عقل نمی رسه پس حساس نباش و فقط باید ازشون دوری کرد کمتر روی اعصابمون اثر بزارن.......
نه چندان نرمی کن که برتو دلیر شوند ونه چندان درشتی که ا زتو سیر گردند.
سلام به همه اناییل جان امیدوارم که چیزی نباشه. خوبه که الان تحت نظر باشه. بد به دلت راه نده. مامی مهرسا درکت میکنم. این جمله آخریت هم خیلی با مزه بود. راستی فکر کنم امضای من به درد مادر شوهرت بخوره. هه هه البته شوخی کردمااااااا. منم شیر و بستنی به آوا میدم. خیلی هم دوست داره. یه شیری هم هست مثل شیرخشکش میمونه. اما به عنوان شیر میان وعده باید بخوره نه به عنوان غذا. اونم میخوره همینطوری یا تو بعضی از غذاهاش میریزم که خیلی دوست داره مثل پاستا و سوپ شیر. بقیه مامانا با نی نی هاتون امیدوارم حالتون خوب باشه. بوس و بغل برای همتون
چرا بعضی از آدما مغزشون اندازه نخود اما دهنشون اندازه هندوانه س؟؟؟؟
سلام خانوما یه سوال دارم کسی اینجا به نی نی قطره روی میده ؟ دوستم به دخترش که 16 ماهشه و ماشاله قدشم خیلی خوبه میده گفت دکتر گفته ... راستی فامیلمون دندون پزشکه میگه قطره آهن دندونو می پوسونه مهم نیست الان نخوره بذار به سنی برسه که بفهمه و تو حلقش بریزی حالا ما موندیم قطره آهن بدیم یا نه !!!
خاطره یعنی گذشته نگذشته....
ساغر جون بنطر من قطره اهن تو این سن که بچه ها معمولا بد غذا هستن و هر چیزی رو هم نمیخورن خیلی مهمه که داده بشه.من خودم هرشب میدم بلافاصله بهش اب میدم و با انگشت دندونش رو میشورم.بنطر مت حتما بده حتی اگه دندونش رو سیاه کنه.روی هم که من نمیدم.قد پسرمم خوبه.یعنی با روی میخواد قدش بلند بشه؟
پسر کوچولوی من با اومدنت دنیای من معنا گرفت
دندون پزشک فامیل ما یه چیز دیگه میگه ساغر جون:میگه اول به دندوناش کره بمال بعد قطره بده دیگه مشکلی برای دندوناش پیش نمی آد + میگه پوسیدگی دندون مال شیر حین خواب دوست خوبم جایی خوندم 25 واحد هوش اکتسابی از خوردن آهن کسب میشه بچتو دستی دستی بی بهره از هوش بالا نکن
بچه ها می دونستید دادن هندوانه به این فینگلیها باعث بیرون روی میشه من دیشب بعد از مدتها دادم امروز صبح مراسم داشتیم یه سوال: خودمم نباید بخورم عایا؟ میاد تو شیرم؟ شما چه تجربه ای دارین؟