سلام به همه. آوا رو بردم وزنش 9 کیلو 500 گرم شده. بچم تقریبا نزدیک 200 گرم کم داره طبق نمودار.
البته پرستارش گفت خوبه و این کمبود وزن طبیعیه و جبران میشه. قدش 79 سانت که خوبه. حالا باید تلاش کنم کمبود وزنش جبران بشه. نازلی جان ممنون که به یادم بودی عزیزم. در واقع اگر شما اینترنت ایران رو با جای دیگه مقایسه کنین متوجه میشین که ایران اینترنت نداره
ولی خارج از شوخی من تو این مدت که ایران بودم یک بار براتون نوشتم و شرح حال دادم. البته بیشتر سعی میکردم با خانوادم باشم و مواظب آوا. فقط بعضی شبا تو فیسبوک به پیج مامانا و نینیای 92 سر میزدم تا از تجربه های مامانایی که با بچه به ایران سفر کردن استفاده کنم. امیدوارم که آدرینا گلی همه آزمایشاتش خوب باشه و خودتم سلامت و شاد باشی عزیزم. اناییل جون امیدوارم خبرای خوب شنیده باشی و خوشحال باشی گلم. ماشالا به آنیتا خوشگله که داره شیرین زبونی میکنه کم کم. مامی مهرسا بخیه ها رو کشیدی؟ آرسن جون بد به دلت راه نده و امیدوار باش. بچه ها خیلی جالبه اینجا به بچه ها آهن و ویتامین نمیدن اصلا. اونروز سوال کردم گفتن اصلا لازم نیست تو این سن. فقط قطره ویتامین د لازم و ضروریه که اونم ار وقتی آوا به دنیا آمده روزی 5 قطره میخوره.