2777
2789
سلام ناربن جون من که خوب میشناسمت ماشالله یه دونه تویی و یه دونه کلوپ
CafeMom Tickers

پسر دلبندم سورنا 29 تیر 92 پاهای کوچولوش رو به زندگیمون گذاشت و خوشبختی رو به منو باباش هدیه کرد خدایا به خاطر همه چیز ممنون.
ای بابا s_h جان اول بگو اسمت چیه تا به اسمت صدات کنیم
بعدشم تو که روحیه ات انقدر حساسه برای چی خودت رو آزار میدی و میری فیلم سزارین میبینی؟
هیچ اتفاق خاصی قرار نیست بیوفته هزاران نفر در روز حتی همین الان که داریم با هم حرف میزنیم در حال زایمانن
همه هم صحیح و سالم چشماشون رو باز میکنن و تنها با سوزش جای بخیه رو به رو میشن
نی نیشون رو هم سریع میارن براشون که بهش شیر بدن اگه قرار بود به این وحشتناکی باشه که تو داری تصور میکنی
تا حالا نسل انسان منقرض شده بود نه دیگه کسی زاد و ولد میکرد و نه کسی از زیر سزارین زنده بیرون میومد.
فکر و خیال الکی رو بریز دور اینا همش به خاطر اینه که از عمل میترسی وگرنه قرار نیست اتفاق بدی برات بیوفته
به خدا توکل کن و به فکر روزی باش که نی نیت میاد پیشت بغلش میکنی بهش شیر میدی با اون اندام کوچولوش دست و پا میزنه وااااای ببین چقدر شیرینه
من هر چی بیشتر به زمان موعود نزدیک میشیم استرسم بیشتر میشه منتها نه از ترس زایمان و این حرفا
فقط دوست دارم زودتر پسرم رو بغل کنم و ببینم چه شکلیه دیگه طاقت دوریشو بیشتر از این ندارم
CafeMom Tickers

پسر دلبندم سورنا 29 تیر 92 پاهای کوچولوش رو به زندگیمون گذاشت و خوشبختی رو به منو باباش هدیه کرد خدایا به خاطر همه چیز ممنون.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منا پسر منم 2 مرداد به دنیا میاد با سزارین
تاریخ طبیعی رو زده 9 مرداد
چرا میخوای تیری بشه؟
CafeMom Tickers

تربیت شنوایی نوزادان از طریق موسیقی

گروه سنی : 4 تا 6 ماه

طول دوره: 20 جلسه ( هفته ای یکبار)

مدرس : ندا نصیری

جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات کار مرکز ( 14 الی 20) با آموزشگاه موسیقی نی لبک تماس حاصل فرمایند.

تلفن های تماس : 22277433
تربیت شنوایی نوزادان از طریق موسیقی

گروه سنی : 4 تا 6 ماه

طول دوره: 20 جلسه ( هفته ای یکبار)

مدرس : ندا نصیری

جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات کار مرکز ( 14 الی 20) با آموزشگاه موسیقی نی لبک تماس حاصل فرمایند.

تلفن های تماس : 22277433
منا شوهر منم مردادیه
مردای مردادی از زنای مردادی خیلی بهترن چون زنای مرداد غرورشون و رفتارهای خشکشون به زن بودن نمیخوره
اونا از عشق یکی بمیرن هم اقرار نمیکنن و خیلی سرسختن
شوهر من که اصلا خشن نیست اتفاقا برعکس، خیلی هم رمانتیک، بااحساس، مهربون و خونواده دوسته
برعکس زن مرداد، اصلا از اینکه احساسش رو به زبون بیاره واهمه ای نداره و خیلی راحت قربون صدقه ام میره
این تنها خصوصیات اون نیست من تو مردای مردادی دیگه هم این خصلتها رو دیدم
اونا جونشون رو هم برای خونوادشون میدن و خیلی صادق و وفادارن و اگه عاشق بشن محاله عشقشون رو به هیچ قیمتی ول کنن و بهش خیانت کنن.
اما از بدی هاشون میشه گفت گاهی غرورشون خیلی کاذب و اعصاب خوردکن میشه، خودشون رو خیلی قبول دارن و استاد حرف زدن و متقاعد کردن طرف مقابلشونن و اگه چیزی رو درست بدونن امکانش کمه بتونی قانعشون کنی که اشتباه فکر میکنن. به هر حال گل بی خار خداست هر ماهی برای خودش خصوصیات خوب و بدی داره.
ولی با این حال من تو کل ماهها مرد مرداد رو به همه ماهها ترجیح میدم چون کاملتر و نرمالترن.
تیرماهی ها تو بیان احساسات و عواطفشون خیلی ضعیفن و هیچی از خودشون بروز نمیدن
اگه بخوان به کسی محبتشون رو نشون بدن با رفتار و اعمالشون این کارو میکنن کلمه دوستت دارم از دهنشون شنیده نمیشه و به بروز احساسات کلامی میخندن. من که دوست دارم پسرم مردادی باشه تا تیری
CafeMom Tickers

آره سارا جون خصوصیات تیرماهیا رو که خوندم دیدم همون مرداد باشه بهتره تازه روز میلاد امام حسن هم هست
حالا باید دعا کنم از وقتش جلوتر نیاد دکتر که گفته وقت زایمان طبیعی 2 مرداد
آره درست روز تولد امام حسن مجتبی است اونم اگه از تو تقویم نمیدیدم متوجه نمیشدم
من اسم پسرمو سورنا گذاشتم
تو اسم پسرت رو چی میزاری؟
CafeMom Tickers

پس اگه بخوای سزارین کنی 27 تیر میشه حالا میخوای طبیعی بیاری؟
CafeMom Tickers

بچه ها سلام واسه همتون مبارک باشه منم قرار بود نی نی ام مرداد به دنیا بیاد ولی دیگه نیست برام دعا کنین

امیدوارم خدا به همتون و نی نی هاتون سلامتی و شادی بده.آمین
امروز روزمن است.بهترینها از سمت خداوند برایم میرسد
2810