2777
2789
پسر منم 2 مرداد به دنیا میاد میخوام سزارین کنم به طبیعی حتی فکر هم نمیکنم
قراره اسمش رو بزاریم سورنا
CafeMom Tickers

پسر دلبندم سورنا 29 تیر 92 پاهای کوچولوش رو به زندگیمون گذاشت و خوشبختی رو به منو باباش هدیه کرد خدایا به خاطر همه چیز ممنون.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جدا ازینکه از طبیعی میترسیدم واسه بچه اولم به خاطر بند ناف که دور گردن بچه بود سزارین شدم که دومی هم قاعدتن سزارین میشه :) من اسم الینا انتخاب کردم پسرم اسمش نیماست
منم دومیمه.بعد 5سال فک کنم دوباره سزارین بشم نمیدونم میتونم از شکم بندبعد زایمان استفاده کنم یا نه؟؟//؟؟
چند ساعت در روز باید پیاده روی کنیم...........مامانای دیگه هم مثل من بی خوابی دارن؟ساعت 5صبح از بی خوابی بیان نی نی سایت؟
راستی واسه کسانی ک زایمان طبیعی سخت دارن زعفران درمانی خیلی کمک میکنه
خدایا! کمکم کن؛ پیمانی را که در طوفان با تو بستم در آرامش فراموش نکنم

آپلود عکس
سلام آیییددددداااا جان من که خدا رو شکر بی خوابی ندارم
فقط نصفه شب اگه بیدار شم برم دستشویی دیگه خوابم می پره مجبورم با چشم بسته برم که هی میخورم به در و دیوار
اما همش مواظبم طاق باز نشم و بشینم بعد بچرخم رو اون پهلوم تو اوج خواب هم اینو رعایت میکنم.
CafeMom Tickers

پسر دلبندم سورنا 29 تیر 92 پاهای کوچولوش رو به زندگیمون گذاشت و خوشبختی رو به منو باباش هدیه کرد خدایا به خاطر همه چیز ممنون.
سلام مامانای گل پسری منم اواخر مرداد دنیا میاد . میخوایم اسمشو بزاریم کیان.
من دلم میخواد طبیعی زایمان کنم ولی دکتر خودم سر زایمان طبیعی نمیاد شما دکتر خوبی سراغ دارین که طبیعی زایمان کنه ترجیحا بیمارستان خاتم؟؟؟؟؟؟؟؟
عسل بانو جان من خودم سزارینم ولی هیچ دکتری واسه طبیعی نمیاد بهتره یه مامای خصوصی بگیری واسه زایمانت میاد هواتم داره اکثر پزشکا سرشون شلوغه اگه هزینه هم کنی شاید یه سری بهت بزنه اخرشم ماما بچه رو میگیره واگه لازم باشه بخیه تو میزنه
خدایا! کمکم کن؛ پیمانی را که در طوفان با تو بستم در آرامش فراموش نکنم

آپلود عکس
عسل بانووووووو چطور دوست داری طبیعی زایمان کنی؟
من خیلی از طبیعی میترسم بارداری اولته؟
CafeMom Tickers

اره سارا جون بارداری اولمه راستش هنوز مطمئن نیستم ولی تقریبا همه میگن طبیعی هم برای مادر و هم برای نی نی بهتره . دکتر خودمم که زایمان طبیعی انجام نمیده نظرش همینه و میگه طبیعی بهتره. اما راستش ته ته دلم یه خورده ام میترسم . هنوز نتونستم تصمیم بگیرم.
عسل بانووووو اطراف من که خیلی کم هستن کسایی که زایمان طبیعی کرده باشن
زن داداشم طبیعی زایمان کرد با دستگاه بچه رو بیرون کشیدن یه تیکه از موی سر بچه کنده شد
الان برادرزادم 12 سالشه اما دیگه اون قسمت از سرش مو در نیاورده زن داداشمم انقدر عذاب کشید که دیگه کلا قید بچه دار شدن رو زد.
اونایی هم که سزارین کردن همشون گفتن که راضی بودن بعد از 10 روز راه افتادن
دوستم با یه دکتر مجرب که دیگه پیر شده اما خیلی دکتر معروف و خوبیه صحبت کرد
اون بهش سزارین رو پیشنهاد داد گفت تو ایران به اندازه کافی زنا زود شکسته میشن مشکلات برای خودشون دارن
طبیعی هم سختی هاشون رو بیشتر میکنه
من که اگه شوهرم پیشم بود شاید میتونستم به طبیعی فکر کنم دستمم میگرفت برام قوت قلب بود
مثل کشورهای دیگه ولی خوب اینطوری میترسم از طرفی هم کلی بخیه آدم میخوره
خوب چه کاریه که هم بخوام درد بخیه رو تحمل کنم و هم درد زایمان رو. یک دفعه سزارین میکنم که لااقل درد زایمان نکشم
اینا باعث شده که از همون اول به دکترم بگم که در مورد طبیعی باهام حرف نزنه اونم گفت باشه بیا بیمارستان خصوصی سزارین شو اگه تو میخوای طبیعی بیاری برات آرزوی موفقت میکنم و امیدوارم که یکی از کسانی باشی که راحت این کار رو انجام میدن و سختیش برات خیلی کم باشه.
CafeMom Tickers

2810